Ηλ. Τακλής: “Απείχα γιατί δεν είχα διαβάσει την προγραμματική” (ήχος) – Δήλωση Μαντά

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 10:53

Ο κ. Ηλίας Τακλής μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης 91,5 για τα όσα κατήγγειλε για το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Καμπύλης.

Ο κ.Καμπύλης κατήγγειλε το Δήμο για προγραμματική σύμβαση με τον Πάρνωνα, χαρακτηρίζοντας αυτή την ενέργεια ως σκανδαλώδη και ανήθικη.«Δεν πρέπει να είναι αληθές πως είναι διευθυντής ο γαμπρός τους Δημάρχου. Εγώ δεν ξέρω κάτι τέτοιο», δήλωσε ο κ.Τακλής απαντώντας στις καταγγελίες του Γιώργου Καμπύλη (δείτε ΕΔΩ τι δήλωσε), ενώ αναφερόμενος στον λόγο που ο ίδιος δεν ψήφισε την προγραμματική σύμβαση, τόνισε: «Καμία αντιπολίτευση δεν μπορεί να με χρησιμοποιήσει. Απείχα από το θέμα, γιατί δεν είχα καταλάβει τι θέμα συζητάμε. Δεν το είχα διαβάσει. Συμφωνώ με την Δημοτική Αρχή και αυτή την προγραμματική σύμβαση. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας απαντήσω στο τι αφορά ακριβώς στο αντικείμενο της σύμβασης. Πρέπει να ενημερωθώ από την τεχνική υπηρεσία».

«Δεν ξέρω να σας πω τι γινόταν μέχρι το 2015 και αν είχε αναλάβει ο γαμπρό του Δημαρχου το θέμα του βιολογικού», δήλωσε στη συνέχεια, απαντώντας στις δηλώσεις Καμπύλη στη ΔΡΤ σύμφωνα με τις οποίες μέχρι το 2015 από τη ΔΕΥΑ ο Δήμαρχος έδινε στο γαμπρό του απευθείας αναθέσεις ως τεχνικός σύμβουλος στη λειτουργία του βιολογικού.

Ακούστε την συνέντευξη:

Αξίζει να αναφέρουμε, οτι  αναζητήσαμε τηλεφωνικά τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας, για να παρέμβει στην εκπομπή, αλλά ο κ.Μαντάς όταν επικοινώνησε μαζί μας, μας δήλωσε, πως δεν επιθυμεί να βγει στον αέρα της εκπομπής και να δώσει απαντήσεις στα όσα καταγγέλλει η αντιπολίτευση. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “δεν απαντά σε λασπολογίες της αντιπολίτευσης”. Εμείς παρά ταύτα του επισημάναμε, πως οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και αγγίζουν και το κομμάτι της ηθικής και καλό είναι να βγει, να τοποθετηθεί, προκειμένου να μην αφήνονται σκιές και υπόνοιες χωρίς απάντηση, αλλά ο ίδιος επέμεινε στην αρχική του δήλωση.