Ηλίας Σπυρόπουλος: «Στηρίζουμε Γιάννη Σμυρνιώτη»

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 11:36

Με αφορμή την επικύρωση της σταυροδοσίας των υποψηφίων όλων των παρατάξεων, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνδημότες μου, οι οποίοι με στήριξαν με την ψήφο τους στον α΄ γύρο των Δημοτικών εκλογών .Είναι πράγματι συγκινητικό στην πρώτη μου προσπάθεια ενασχόλησης με τα κοινά, να κερδίσω την εμπιστοσύνη 439 ανθρώπων. Το γεγονός αυτό από μόνο του με γεμίζει με ευθύνη και άγχος για να μπορέσω να φανώ αντάξιος των  προσδοκιών τους και της εμπιστοσύνης τους.

Μην ξεχνάμε, όμως, ότι έχει γίνει μόνο το πρώτο βήμα. Για να ολοκληρωθεί η επιτυχία και να υπάρχει αντίκρισμα σε αυτή τη στήριξη, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η προσπάθεια με την ανανέωση της εμπιστοσύνης  των συμπολιτών μου την ερχόμενη Κυριακή στον νυν Δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος με το όραμα, τις ιδέες και την αποφασιστικότητά του, μπόρεσε σε λιγότερο από 3,5 χρόνια να αλλάξει την εικόνα της Τρίπολης.

Στηρίζουμε Γιάννη Σμυρνιώτη

1.    Γιατί είναι ο άνθρωπος των έργων.
2.   Γιατί έχει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που καλύπτει τους τομείς της χωροταξίας, της ενέργειας, της ανάπτυξης μέσω ΕΣΠΑ, του Πολιτισμού και της κοινωνικής πολιτικής.
3.    Γιατί έχει την πιο ποιοτική και δυνατή Ομάδα Συμβούλων τόσο σε κεντρικό, όσο και   σε τοπικό επίπεδο, μια Ομάδα που συνδυάζει την εμπειρία και τις γνώσεις των παλιών με τη ζωντάνια και τις ρηξικέλευθες ιδέες των νέων και η οποία θα συμβάλει στο μέγιστο βαθμό στην υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων.

Την Κυριακή, λοιπόν, η ψήφος μας πρέπει να έχει ουσία και περιεχόμενο. Ψηφίζουμε Γιάννη Σμυρνιώτη για να έχουμε πραγματικά μια Νέα Τρίπολη, πιο σύγχρονη, πιο δημιουργική και με πολλές ευκαιρίες για τους πολίτες της.

Μια πόλη πρότυπο για όλες τις άλλες! 

Σπυρόπουλος Ηλίας
(Υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης)