Ημερίδα για Μαθητές Λυκείου από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Νομών Αρκαδίας – Λακωνίας

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 19:34

Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα που αφορά τους απόφοιτους Γ’ Λυκείου, καθώς και μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου με θέμα «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα». Η ημερίδα διοργανώνεται από Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ν. Αρκαδίας – Λακωνίας στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο την Πέμπτη 27/06/2019 και ώρα 19:00.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:«Είσαι απόφοιτος, της Γ’ Λυκείου ή μαθητής της Α ή της Β Λυκείου… Αυτή η  δράση σε ενδιαφέρει, μην την χάσεις….

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ν. Αρκαδίας – Λακωνίας διοργανώνει την Πέμπτη 27/6/2019 και ώρα 7.00μμ, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα: «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα».

Η ημερίδα πραγματοποιείται με την επιστημονική υποστήριξη της EMPLOY – Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας. Η ημερίδα απευθύνεται στους μαθητές/τριες που αποφοίτησαν φέτος αλλά και στους μαθητές/τριες των Α’ και Β’ τάξεων του Λυκείου.

Ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος, Διδάκτωρ ΑΠΘ, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Συγγραφέας «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα». Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία ενημερωθούν για:

– το νέο Μηχανογραφικό Δελτίο του 2019

– τον νέο χάρτη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

– τις σωστές επιλογές Σπουδών και επαγγελματικών προοπτικών

– τις πρόσφατες νομοθετημένες (εντός Μαΐου και Ιουνίου) αλλαγές στο  Λύκειο και το νέο σύστημα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε μαθητές αλλά και γονείς, όπως και σε εκπαιδευτικούς.

Ο Πρόεδρος                                                                          

Δημήτριος Ηλ. Βόσνος».