Ημερίδα για το ελαιόλαδο από το ΤΕΙ Πελοποννήσου και την Περιφέρεια

Η ελιά και το ελαιόλαδο στην τοπική μας γαστρονομία και κουζίνα είναι το θέμα ημερίδας που οργανώνουν το ΤΕΙ Πελοποννήσου, η Περιφέρεια και το ΚΕΤΕΚ την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.



Προηγούμενο άρθροΜεγαλόπολη | Η ομιλία Γούργαρη για τη διαχείριση του “λιγνιτόσημου”
Επόμενο άρθροH «Μυθική Πελοπόννησος»  στην Grecka Panorama, στην Βαρσοβία