Ημερίδα για το Βιοσυντονισμό στην Τρίπολη (vd)

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 07:21

Η εταιρία Deta Elis οργάνωσε εκδήλωση τη Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για το Βιοσυντονισμό και την Υγεία. Έγινε ενημέρωση για νέους τρόπους διάγνωσης και θεραπείας με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού.Η εκδήλωση έγινε παρουσία τόσο του «διαμαντιού» της εταιρίας κυρίου Konstantino Sandalov όσο και της ιατρού Elena Zelenskaya.

Η θεραπεία είναι συνώνυμο της Deta Elis και ο βιοσυντονισμός συνώνυμο της Υγείας.

Βιοσυντονισμός αποκαλείται μια μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής  που σύμφωνα με τους εφευρέτες της χρησιμοποιεί το φαινόμενο του συντονισμού σε ζώντες οργανισμούς.

Η συνάντηση της Δευτέρας ήταν εξαιρετικά σημαντική για την πόλη μας αφού δεν παρατηρείται συχνά το φαινόμενο στελέχη «διαμάντια» εταιριών Κολοσσών , όπως η Deta Elis με εκατομμύρια συνεργατών αλλά και πελατών παγκοσμίως , να βρίσκονται τόσο στην Τρίπολη όσο και την Ελλάδα γενικότερα. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε άκρως εκπαιδευτικό και ενημερωτικό περιεχόμενο μέσα από την ομιλία τεράστιων προσωπικοτήτων όπως ο κύριος Konstantino Sandalov όσο και της κυρίας Elena Zelenskaya , και είναι η συνέχεια πολλών εκδηλώσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.