Υπογραφές στήριξης της Ο.Κ.Δ.Ε. στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 11:09

Oι εργαζόμενοι μπορούμε να νικήσουμε!

Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, εργαζόμενοι, άνεργοι, νεολαία και φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη σε όλες τις δυνάμεις που μας οδήγησαν στην καταστροφή.Πρώτα απ’ όλα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα. Που με την καταστροφική πολιτική τους, στο όνομα υποτίθεται της «Αριστεράς», απογοήτευσαν και πρόδωσαν τους εργαζόμενους και τους φτωχούς, προκάλεσαν τεράστια ζημιά στο εργατικό κίνημα και τις σοσιαλιστικές ιδέες, προσφέροντας αμέριστη βοήθεια στους καπιταλιστές και ιμπεριαλιστές. Αυτή η άθλια πολιτική νεκρανάστησε τα ακροδεξιά, νεοφιλελεύθερα σκουπίδια της ΝΔ, που επιχειρούν να αντεπιτεθούν με ακόμα μεγαλύτερο ταξικό μίσος, εφαρμόζοντας ενισχυμένα τα σκληρά μνημονιακά μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ/Τσίπρα. Χωρίς άλλη πολιτική ή πρόγραμμα πέρα από τη συνέχιση της βάρβαρης μνημονιακής λεηλασίας υπέρ του κεφαλαίου και μιας παρασιτικής ελίτ. Πίσω από τις φλυαρίες για «μείωση φόρων», κρύβουν τη μείωση των δαπανών για υγεία, παιδεία, κοινωνική ασφάλιση και πρόνοια. Κάθε ψήφος στη ΝΔ σημαίνει αποδοχή νέων μνημονίων, περαιτέρω διάλυση του βιοτικού επιπέδου μας, καλωσόρισμα του επόμενου σφαγέα μας. ΜΑΥΡΟ στην αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΥΡΟ στην ακροδεξιά, νεοφιλελεύθερη ΝΔ!

Να ξαναμπούμε στον αγώνα – Δεν θα ζήσουμε σαν δούλοι!

Μετά από 10 χρόνια στα Μνημόνια, όχι μόνο δε βγήκαμε αλλά μπαίνουμε στο Μνημόνιο χωρίς αριθμό και ημερομηνία λήξης, με εξοντωτικά πλεονάσματα μέχρι το 2060. Η δομική κρίση του ελληνικού καπιταλισμού (παράλληλα με την παγκόσμια κρίση) μπαίνει σε νέα φάση. Όλα θα κριθούν στους δρόμους. Με αγώνες να επιβάλλουμε το δίκιο και την αξιοπρέπειά μας!

Χρειαζόμαστε ένα ριζοσπαστικό, ταξικό Πρόγραμμα Σωτηρίας. Η Ο.Κ.Δ.Ε. προτάσσει ένα τέτοιο πρόγραμμα: το Σοσιαλισμό, τη μόνη πραγματική εναλλακτική, που δεν θα έχει καμία σχέση με τις σταλινικές δικτατορίες. Με ένα σχέδιο αγώνων, να ξαναπιάσουμε το νήμα, για να συντρίψουμε τα Μνημόνια και όλους τους υπηρέτες τους. Για να χτίσουμε παντού την ενότητα, συντονισμό και ανάπτυξή τους. Ενάντια σε κάθε τεχνητή διαίρεση και κατακερματισμό, που έχουν αποδειχτεί καταστροφικά για το εργατικό κίνημα, τα συνδικάτα, τις κινητοποιήσεις. Ενότητα στους Αγώνες – Αγώνας για την Ενότητα!

Η ενίσχυση της Ο.Κ.Δ.Ε. στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, είναι μια χρήσιμη επιλογή για τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αγωνιστές.

Στις 7 Ιούλη, Στηρίζουμε – Ψηφίζουμε Ο.Κ.Δ.Ε.

Για να υπογράψετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6932239468 και 6951089409 ή να στείλετε mail στο ergatikipali@okde.gr, αναφέροντας ονοματεπώνυμο και ιδιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ