Υπογράφθηκαν νέα έργα για την Αρκαδία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (video – pics)

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021 14:01

Την Παρασκευή 4/6/2021 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπογράφηκαν συμβάσεις νέων έργων για την Αρκαδία.

Ειδικότερα, ένα ποσό πάνω από 2.000.000 ευρώ θα διατεθεί σύμφωνα με όσα είπε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας μέσα από το ΤΑΠΤΟΚ για να γίνουν τέσσερις σύγχρονοι, φωτισμένοι κόμβοι σε «Πλάτσα», Σκοπή, Ρίζες και Καρκαλού.Υπογράφτηκαν επίσης τα έργα ασφαλτόστρωσης προς το Χιονοδρομικό Κέντρο, καθώς και έργα στο δρόμο «Τρίπολης – Σπάρτης» και «Τρίπολης – Πύργου».

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης αναφέρθηκε στη σημασία του έργου πρόσβασης του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου το οποίο μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης, ενώ, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τη διοίκηση του ΤΑΠΤΟΚ.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης υπογράμμισε ότι ο Περιφερειάρχης βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Δημάρχων και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό έργο ο κόμβος στην Καρκαλού, που είναι ένα πολυσύχναστο σημείο για την περιοχή, ενώ εξίσου σημαντικά είναι και τα έργα στην εθνική οδό «Τρίπολης – Πύργου», ενώ με τη σειρά του μίλησε για την άριστη συνεργασία με το ΤΑΠΤΟΚ.

Τέλος, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξουν διακριτά κίνητρα υπέρ της Μεγαλόπολης για να έρθουν επενδύσεις και να υπάρχει οικονομική ισορροπία στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση αυτή, «παρών» ήταν και ο Πρόεδρος του ΤΑΠΤΟΚ κ. Μανώλης Σκαντζός και ο Γενικός Διευθυντής του κ Μαντάς.