Υποψήφιος με τον Τατούλη ο Συμπαραστάτης του Πολίτη Γιώργος Μπουλούκος (vid,ph)

Πέμπτη, 3 Ιανουάριος 2019 16:44

Την υποψηφιότητα του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης Γιώργου Μπουλούκου με το ψηφοδέλτιο της “Νέας Πελοποννήσου” στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Η ανακοίνωση του κ.Μπουλούκου έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, και μεταξύ άλλων ο κ.Τατούλης εξήρε την συμπαράταξη του κ. Μπουλούκου στο ψηφοδέλτιο της “Νέας Πελοποννήσου”, σημειώνοντας τους αγώνες που έχει κάνει η Οικογένειά του για την Δημοκρατία και τον τόπο, ενώ επεσήμανε πως ο κ. Μπουλούκος από τη θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη έχει δώσει δείγματα γραφής, ενώ δεν είναι τυχαίο πως για πολλά χρόνια κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Ο κ Τατούλης επεσήμανε πως σκοπός τους είναι να συνεχιστεί ο αγώνας για μία ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση και μία Πελοπόννησο που θα ανήκει στους πολίτες και όχι στα κόμματα.

Από τη δική του πλευρά ο κ.Μπουλούκος τόνισε πως παραμένει πιστός στις αξίες και στις αρχές της “Νέας Πελοποννήσου”, με την οποία είχε συστρατευτεί από την αρχή της σύστασής της και από το νέο μετερίζι θα δώσει αγώνα μαζί με τους πολίτες, όπως το κάνει πάντα. Επεσήμανε δε και αυτός πως εκείνο που προέχει είναι η αυτοτέλεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο με τα όσα είπαν ο κ.Τατούλης και ο κ.Μπουλούκος.