Εισιτήρια μόνο για την απογευματινή μουσική παράσταση του Π.Μάργαρη στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 11:23

Ο Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο “Πρελούδιο στον έρωτα” στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης.

Δύο ξεχωριστές συναυλίες την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 18:00 και 21:00Εισιτήρια προπώλησης έχουν απομείνει μόνο για την απογευματινή παράσταση.

Μια καλλιτεχνική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα, με τη μοναδική μαγεία της κλασικής κιθάρας. Το “Πρελούδιο στον έρωτα” σηματοδοτεί ένα όμορφο και διαχρονικό ταξίδι προς την ψυχή, το πάθος, την αγάπη, την εσωτερική τρικυμία, την γαλήνη και την συναισθηματική ολοκλήρωση.

Σε αυτό το νέο του μουσικό εγχείρημα, ο βραβευμένος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης,  θα μας παρουσιάσει κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του. Πιο συγκεκριμένα, διασκευές του σε υπέροχες μουσικές των Ennio Morricone, Nino Rota, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Sting, Beatles, Rolling Stones καθώς και δικές του συνθέσεις.

Ιδιαίτερη στιγμή της παράστασης αποτελεί η παρουσίαση του νέου του άλμπουμ “Πρελούδιο στον έρωτα”, το οποίο σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία, μιας και έφτασε στην πρώτη θέση των επίσημων charts της Ελλάδας.

Συμμετέχει ο ταλαντούχος Τριπολίτης μαθητής του, Στρατής Παναγιωτόπουλος.

 Το “Πρελούδιο στον έρωτα” είναι ένα σπάνιο ρεσιτάλ για κλασική κιθάρα και θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.

Κατά την είσοδο στο χώρο του θεάτρου, είναι απαραίτητη η επίδειξη Rapid test ή πιστοποιητικού εμβολιασμού – νόσησης σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Προπώληση: 15 € Ταμείο:18€

Προπώληση στα σημεία:

Για την συναυλία των 18:00 “MUSIC CENTER” Γεωρ. Α 3 Τηλ.: 2710-224545 Ώρες καταστημάτων

Για την συναυλία των  21:00 Ceragio Apartments : Παπαρηγοπούλου & 28ης Οκτωβρίου Τηλ: 2710-242220 – 6942 654441  Ώρες: 08:00 – 14:00.

Για την συναυλία των 21:00 εισιτήρια θα υπάρχουν μόνο στο ταμείο του Μαλλιαροπούλειου Θεάτρου την ημέρα των παραστάσεων από τις 17: 00