Ισόπαλο το διεθνές φιλικό των ομάδων Κωφών Τρίπολης και Λευκωσίας

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016 15:16

Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος

Ένα διεθνές φιλικό πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στις εγκαταστάσεις «5Χ5» του ARENA Sports Club στην Τρίπολη. Εκεί η ομάδα του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών Μοριάς Τρίπολης, αντιμετώπισε την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Κωφών Λευκωσίας Κύπρου, σ’ ένα ουσιαστικά διεθνές φιλικό ματς! Το τελικό 5-5 άφησε τις δύο ομάδες να κρατάνε αναμφισβήτητα την εμπειρία ενός ακόμη δυνατού αγώνα και την ωραία ατμόσφαιρα, με τις δύο αποστολές να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.Η αναμέτρηση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας του Αρκαδικού συλλόγου για τις επίσημες προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του. Να σημειωθεί κάπου εδώ άλλωστε ότι η ομάδα του ΠΑΟΚΜ Τρίπολης αποτελεί μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, κάτι που έχει ανοίξει το «δρόμο» για τη δημιουργία και άλλων τμημάτων στο σύλλογο, εκτός από το ποδόσφαιρο 5Χ5 Ανδρών.

Η αποστολή της Κυπριακής ομάδας βρισκόταν στην Αρκαδική πρωτεύουσα από την περασμένη Πέμπτη και τα μέλη της αποστολής, μαζί με συγγενείς και ανθρώπους του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τρίπολης. Την ποδοσφαιρική αυτή αναμέτρηση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στις εγκαταστάσεις του ARENA Sports Club με ενδιαφέρον και αρκετοί φίλοι του τοπικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν όσο μετά το τέλος της αναμέτρησης, δεν έλλειψαν οι ανταλλαγές λαβάρων και αναμνηστικών, ενώ βγήκαν και απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και δεν έλειψαν και αρκετές πλάκες και πειράγματα που έκαναν όλους τους συμμετέχοντες να γελάσουν και να απολαύσουν περισσότερο αυτή την αναμέτρηση.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι στο ARENA Sports Club βρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία, κ. Τάκης Παρασκευόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε όλη την αναμέτρηση και τίμησε με την παρουσία του αυτό το αθλητικό γεγονός των δύο συλλόγων.