Ήταν όλοι εκεί…Οι παλαίμαχοι του Παναρκαδικού και πάλι στα τερέν για καλό σκοπό!!! (ph)

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 22:45

 Στα αγωνιστικά τερέν βρέθηκαν το Σάββατο 17/12 οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού, που όλοι μαζί πριν κάποιες δεκαετίες έγραψαν χρυσή σελίδα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας.

Αυτή τη φορά  δεν αγωνίστηκαν στα πλαίσια του αγωνιστικού πρωταθλήματος όπως είχαν συνηθίσει αλλά για να δώσουν το δικό τους μήνυμα και να στηρίξουν την προσπάθεια του Συλλόγου Αρκάδων Ηρακλείου Αττικής που διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση αλληλεγγύης με σκοπό να βοηθήσουν οικογένειες και συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.Οι παλαίμαχοι παίκτες αποδέχτηκαν με χαρά  την πρόταση και συγκεντρώνοντας χρήματα με δική τους πρωτοβουλία παρέδωσαν στον Σύλλογο Αρκάδων Ηρακλείου Αττικής ένα σημαντικό όγκο τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας ανακουφίζοντας τους έτσι αυτές τις γιορτινές μέρες.

Σαν έτοιμοι από πάντα οι παλαίμαχοι που αποδείχτηκαν όλοι σε εξαιρετική φόρμα πήραν τις θέσεις τους στο γήπεδο φορώντας τα χρώματα της ομάδας που τίμησαν με την αγωνιστική τους διαδρομή, συναντώντας παράλληλα και συναθλητές τους από άλλες ομάδες και με την άψογη εμφάνιση τους ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος σε όλους αυτούς που ήταν εκεί και είχαν ζήσει το μεγαλείο αυτής της ομάδας όταν συγκέντρωνε χιλιάδες φιλάθλους σε κάθε αγώνα.

Στο τέρμα οι goalkeepers της ομάδας Κουμπούνης και Ρουμελιώτης μαζί με τους  Καλοπίση, Δημάκη, Ηλιόπουλο, Παρασκευόπουλο, Μπονώρη, Κούβαλη, Μπέλτσο, Αγράφα και Αντωνόπουλο  ξεπέρασαν τους εαυτούς τους όπως και τότε αποδεικνύοντας ότι αν και απέχουν από την ενεργό δράση η αγάπη και το πάθος για το ποδόσφαιρο και τον Παναρκαδικό έδωσαν στα πόδια και στην καρδιά φτερά.

Ο κ. Ρουμελιώτης εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος που για μια ακόμη φορά ένιωσε το μεγαλείο του να αγωνίζεται με όλους αυτούς τους μεγάλους συμπαίκτες του που εξακολουθούν να τους ενώνουν οι ίδιες αξίες και αρχές όπως τότε που ξεκίνησαν, κάτι που αποδεικνύεται και με την σημερινή παρουσία τους ως παλαίμαχοι στο γήπεδο. Συνεχάρη τον Σύλλογο Αρκάδων Ηρακλείου Αττικής για την εξαιρετική εκδήλωση και δήλωσε εκ μέρους όλης της ομάδας πως οι παλαίμαχοι θα δίνουν πάντα το παρων σε τέτοιες εκδηλώσεις, εκδηλώσεις αγάπης και προσφοράς, γιατί ο αθλητισμός είναι πολιτισμός.

Στο γήπεδο όμως βρέθηκε και η πολιτευτής Αρκαδίας κυρία Παρασκευή Τατούλη εμψυχώνοντας την ομάδα της Αρκαδίας αλλά και προσφέροντας την αμέριστη βοήθεια της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Σε δηλώσεις της τόνισε πως «σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας είναι πραγματικά ουσιαστική και συγκινητική κάθε προσπάθεια όπως ο σημερινός αγώνας αλληλεγγύης προκειμένου συνάνθρωποι μας να μπορέσουν αυτές τις γιορτινές μέρες να αντιμετωπίσουν και να ανταπεξέλθουν σε σημαντικές ανάγκες κάποιες από τις οποίες θα καλύψουμε σήμερα. Αυτή είναι μόνο μια από τις πολλές εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει με σκοπό να μπορέσουμε να προσφέρουμε χαμόγελα σε όσους περισσότερους συμπολίτες μας μπορούμε με την ευχή το Νέο Έτος να είναι καλύτερο για όλους μας.

Οσο για τους παλαίμαχους του Παναρκαδικού το μόνο που μπορώ να πω με όλο το σεβασμό τόσο στην ιστορία τους όσο και στην σημερινή τους εμφάνιση είναι ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Παναρκαδικός αγαπήθηκε πολύ και παραμένει η ομάδα της καρδιάς μας».