Ήττα από το Μολαϊκό για τον Ερμή Μελιγούς

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 12:37

Το απόγευμα της Κυριακής ο Ερμής Μελιγούς στο πρώτο επίσημο ματς για το 2021 με την επιστροφή στη δράση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα η Αρκαδική ομάδα ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από το Μολαϊκό.

Αγωνιστικά στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη των «γηπεδούχων» προς την αντίπαλη εστία ήρθε και το γκολ για το 1-0 με τον Σωτηρόπουλο. Ο Ερμής στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, έχοντας 3-4 αρκετά καλές στιγμές με Μπίσσια και Καδά, για να έρθει τελικά η ισοφάριση στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με τον Κατσίρη για το 1-1.Με την έναρξη του β’ μέρους ο Μολαϊκός κατάφερε να προηγηθεί με 2-1 με τον Σωτηρόπουλο, σ’ ένα αρκετά τυχερό γκολ. Ένα γκολ που επηρέασε αρνητικά τη συγκέντρωση και ηρεμία στο παιχνίδι του Ερμή, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει στη συνέχεια να απειλήσει στο βαθμό που θα ήθελε, διεκδικώντας κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Κομπιλίρης (Μεσσηνίας).
ΒΟΗΘΟΙ: Ηλίας Μπουρίκας (Μεσσηνίας), Νικόλαος Γκούμας (Μεσσηνίας).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Νικόλαος Σπυράκης (Λακωνίας).
ΤΕΡΜΑΤΑ: 13’ Σωτηρόπουλος, 48’ Σωτηρόπουλος | 45’+2’ Κατσίρης.
ΚΑΡΤΕΣ: 62’ Σωτηρόπουλος | 55’ Βέργος.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 82’ Τσέκος.
ΜΟΛΑΪΚΟΣ: Χάμος, Κολιάκος, Καλαγκάνης, Κότσαλης, Λεοντακιανάκης (80’ Δήμας), Γιαννόπουλος, Διαμαντάκος, Σωτηρόπουλος, Κουτρουλάκης Γ. (80’ Αβδούλος), Κουτρουλάκης Α. (63’ Ρούμανης), Χατζησιμιώτης.
ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ: Γιαννούσης Κ., Γιαννούσης Σ., Βέργος (85’ Ιατρίδης), Ράλλιος, Μπίσσιας, Σταθουλόπουλος, Κολιόπουλος, Καδάς, Κατσίρης (68’ Τσιώρος), Κολοστούμπης Β.Α. (68’ Κλεώπας), Πολυμενάκος (52’ Σαλαπάτας).