Ήττα για τον ανταγωνιστικό ΑΣΠΕΤ στην πρεμιέρα από τον ΣΦΠ Ίρις

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 14:53
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας και τον Β’ όμιλο η γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης υποδέχθηκε τον ΣΦΠ Ίρις Άργους με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Μετά από ένα συναρπαστικό ματς η ομάδα της Αργολίδας τελικά επιβλήθηκε με σκορ 1-3 σετ και πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης στα δύο πρώτα σετ είχε το προβάδισμα μέχρι και το 20-15, ωστόσο η «φιλοξενούμενη» ομάδα ήταν αυτή που αντέδρασε, γύρισε το παιχνίδι και έφτασε στην κατάκτηση τους με 23-25. Το τρίτο σετ στην εξέλιξη του βρήκε και πάλι μπροστά στο σκορ την Αρκαδική ομάδα με 20-15. Η «φιλοξενούμενη» ομάδα και πάλι έβγαλε αντίδραση και παραλίγο να ανατρέψει την κατάσταση για τρίτη φορά στο ματς προηγούμενη με 24-25, ωστόσο ο ΑΣΠΕΤ κατάκτησε το σετ με 27-25.ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα της Τρίπολης δεν κατάφερε να ακολουθήσει μετά από ένα χρονικό σημείο την Ίρις με αποτέλεσμα να ηττηθεί χάσει και το συγκεκριμένο σετ με 15-25. Κάπως έτσι ήρθε η ήττα με σκορ 1-3, σ’ ένα ματς ωστόσο που η ομάδα της Τρίπολης θα μπορούσε αν ήταν λίγο πιο προσεκτική και σίγουρη στις δυνατότητές της στα φινάλε του 1ου και 2ου σετ, να είχε κατακτήσει τη νίκη.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωάννης Κανελλίδης, Αντώνιος Δοξαράς.
ΣΕΤ: 23-25 (1ο | 31’), 23-25 (2ο | 28’), 27-25 (3ο | 37’), 15-25 (4ο | 23’).
Α.Σ.ΠΕΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Χρονόπουλος): Πεντεφούντη, Φωτοπούλου, Νικητοπούλου, Αλεξοπούλου, Χρονοπούλου, Καραλέκα, Πετροπούλου, Σενγκέργκη, Μητσοπούλου, Ζάβου, Πρωιμάκη, Σούντρη, Δήμου, Σιάννα.
Σ.Φ.Π. ΙΡΙΣ (Γιώργος Μπούκουρας, Α. Μπουγιώτη): Αρμπερώρη, Χιόνη Α., Ευσταθίου, Κλαόμ-Παναγαίμ, Ντούλια, Χιόνη Μ., Μάντσιτς, Γκλαούλη, Σπυρίου, Μπομπρόβ, Αγγελοπούλου, Πάτσιου, Μπουρή.