Κ.Μπακογιάννη στη ΔΡΤ: “Στις ευρωεκλογές δεν έχουμε φανταχτερά ονόματα, αλλά μια ουσιαστική πρόταση” (ήχος)

Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2019 14:05

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/03) η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού κα.Κατερίνα Μπακογιάννη.

Αρχικά αναφερόμενη σε θέματα της επικαιρότητας και πιο συγκεκριμένα στο νέο ποινικό κώδικα, δήλωσε: «Ο ποινικός κώδικας πρέπει να εκσυγχρονιστεί. Αντί να κάτσουν τα κόμματα να συζητήσουν, έχουμε μείνει όλοι και μιλάμε για την κατάπτυστη δήλωση Κυρίτση».

Στη συνέχεια μίλησε για την παθογένεια στη δημόσια διοίκηση, φέρνοντας ως παράδειγμα τα όσα έγιναν στο Μάτι. «Η δημόσια διοίκηση δεν είναι αξιοκρατική. Πρέπει να υπάρχει αξιολόγηση».
«Οι υποσχέσεις και ο λαϊκισμός δεν κάνουν καλό στη χώρα», τόνισε στη συνέχεια, ενώ αναφορικά με τις εθνικές εκλογές, δήλωσε πως δική της εκτίμηση είναι, πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να εξαντλήσει την τετραετία.
Για τις ευρωεκλογές δήλωσε: «Για εμάς οι ευρωεκλογές είναι η μάχη των μαχών. Δεν έχουμε φανταχτερά ονόματα, αλλά μια ουσιαστική πρόταση».

Τέλος αναφορικά με το εάν θα στηρίξουν κάποιον υποψήφιο στις Περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο, τόνισε πως δεν έχει ληφθεί ακόμα καμία απόφαση.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: