Κ.Τζιούμης: “Δυστυχώς οι πλημμύρες του 2016 δεν μας έγιναν μάθημα” (video)

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 16:33

Για τα θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης μίλησε την Παρασκευή σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ.Κώστας Τζιούμης.

Αρχικά ο κ.Τζιούμης αναφέρθηκε στη συζήτηση που έγινε – στην ειδική συνεδρίαση για τον ισολογισμό – απολογισμό του Δήμου Τρίπολης για το 2017 – αναφορικά με την διαγραφή χρεών προς το Δήμο. “Εμείς για πολιτικούς λόγους διαφωνούμε με την διαγραφή των χρεών αυτών, γιατί είναι σαν να επιβραβεύονται οι άνθρωποι, που δεν πλήρωναν”, τόνισε μεταξύ άλλων.Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαμαρτυρία, που είχε γίνει πριν ενάμιση χρόνο από κατοίκους της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας για κεραία κινητής τηλεφωνίας, δηλώνοντας: “Όταν είχε γίνει η διαμαρτυρία, ο Δήμαρχος είχε δεσμευτεί, πως θα κάνει μετρήσεις με το Πανεπιστήμιο. Μετά από καιρό μας είπε, πως η προγραμματική σύμβαση με το Πανεπιστήμιο δεν έγινε, αλλά παρόλ΄αυτά έγιναν κάποιες μετρήσεις. Ζητώ να δώσει στη δημοσιότητα τις μετρήσεις, για τις οποίες μάλιστα είπε, πως οι τιμές είναι φυσιολογικές, για να μην ανησυχούν οι συνδημότες μας”.

Επιπλέον ο κ.Τζιούμης μίλησε για τις πρόσφατες πλημμύρες στο Δήμο Τρίπολης, υπογραμμίζοντας: “Δυστυχώς οι πλημμύρες του 2016 δεν μας έγιναν μάθημα. Θα περίμενα από τον Δήμαρχο να βγει και να κάνει μια αυτοκριτική αλλά αντί αυτού τον είδαμε να κατηγορεί τους πολίτες, πως αυτοί φταίνε που δεν καθάρισαν τα χαντάκια τους”.

Κλείνοντας σχολιάστηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο κ.Σταματόπουλος για τα αδέσποτα ζώα στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, με τον κ.Τζιούμη να δηλώνει: “Αντί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος να κάνει αυτοκριτική, βγαίνει με θράσος και λέει, πως τα έχει κάνει όλα σωστά”.