Κ. Τζιούμης: “Γίνεται προσπάθεια για συγκάλυψη του σκανδάλου της ΚΕΔΗΤ” (vd)

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 15:23

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε την Παρασκευή (20/04) ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» κ.Κώστας Τζιούμης.

Ο κ.Τζιούμης σχολίασε μεταξύ άλλων το θέμα των αδέσποτων, της ΚΕΔΗΤ, των απορριμμάτων στα χωριά, των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Πάσχα, ενώ σχολίασε και θέματα που άπτονται του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.«Η πόλη έχει γεμίσει με αδέσποτα σκυλιά, Το ίδιο και τα χωριά. Υπάρχουν πολλές επιθέσεις σε πολίτες και πρέπει επιτέλους το θέμα αυτό να αντιμετωπιστεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Τζιούμης για το θέμα των αδέσποτων σκυλιών, ενώ συμπλήρωσε: «Κάθε φορά ο κ.Παυλής βρίσκει απίθανες δικαιολογίες για να δικαιολογήσει το ότι δεν έχει μπει ούτε ένα καρφί στο καταφύγιο. Δεν έχει γίνει καμία εργασία στο χώρο που έχουμε νοικιάσει σαν Δήμος εδώ και ενάμιση χρόνο».

Στη συνέχεια ο κ.Τζιούμης αναφερόμενος στην ΚΕΔΗΤ έκανε λόγο για ακόμα μια φορά για προσπάθεια συγκάλυψης σκανδάλου. «Έχουν περάσει τρία χρόνια και με τις αστείες δικαιολογίες του δημάρχου δεν έχει προχωρήσει η διαλεύκανση του σκανδάλου. Υπάρχει μεγάλη προσπάθεια από το Δήμαρχο και την διοίκηση της ΚΕΔΗΤ για να γίνει συγκάλυψη του σκανδάλου, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί αν γίνει, γιατί έχει εμπλακεί και η δικαιοσύνη», δήλωσε ο κ.Τζιούμης.