Κ.Τζιούμης: “Κανένας κεντρικός δρόμος της Τρίπολης δεν έκλεισε – Παρεμβάσεις στα χωριά” (ήχος)

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 11:09

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” με τον Μηνά Αρτόπουλο και τον Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Κώστας Τζιούμης.

Ο Δήμαρχος μιλώντας για την κακοκαιρία και τις ενέργειες του Δήμου Τρίπολης για τον καθαρισμό των δρόμων ανέφερε: “Μέχρι τη 1 το βράδυ έριχνε αυτό το χιόνι που παγώνει αμέσως και οι δρόμοι έγιναν παγοδρόμια. Εμείς από χτες το απόγευμα είχαμε τα μηχανήματα στους δρόμους. Μέχρι τις 12 το βράδυ ρίχναμε αλάτι, για να μείνουν οι κεντρικές οδοί ανοιχτοί και η πρόσβαση προς το νοσοκομείο. Κανένας κεντρικός δρόμος δεν έκλεισε. Το βράδυ πήγαμε σε χωριά που ειχαν πρόβλημα και συνεχίζουν και σήμερα τα μηχανήματα”, ενώ πρόσθεσε: “Σήμερα το πρωί από τις 06:30 πήγαμε στο Ροεινό και έγινε διάνοιξη”.Μιλώντας για τα χωριά δήλωσε μεταξύ άλλων: “Στα Βούρβουρα και στην Βλαχοκερασιά για παράδειγμα πρέπει, να πάει η Περιφέρεια πρώτα να ανοίξει τον δρόμο μέχρι το χωριό και μετά να παρέμβει ο Δήμος. Αυτό το λέω για να καταλάβουν οι πολίτες πως λειτουργούμε”.

Παράλληλα ανέφερε: “Από σήμερα το πρωί μηχανήματα του Δήμου μπαίνουν σε μικρότερους δρόμους και ρίχνουμε και αλάτι, γιατί το πρόβλημα θα είναι με τον πάγο. Πουθενά στην πόλη δεν χρειάστηκαν αλυσίδες”.

Τέλος ανέφερε, πως δεν υπήρξε πουθενά πρόβλημα ηλεκτροδότησης, ενώ η απόφαση για την λειτουργία ή μη των σχολείων αύριο, θα βγει εντός της ημέρας (αργότερα το μεσημέρι). “Δεν έχει καμία σχέση ο Δήμος με το οτι δεν γίνεται τηλεδιάσκεψη στα δημοτικά”, ξεκαθάρισε ακόμα ο Δήμαρχος.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: