Κ. Τζιούμης: “Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας στον Δήμο Τρίπολης”(ph)

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 11:39

Σε επιφυλακή, από τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/1/2021), βρίσκεται ο μηχανισμός του δήμου Τρίπολης, προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτοί, κατά προτεραιότητα, οι κεντρικοί δρόμοι και παράλληλα όλοι οι παράδρομοι της πόλης μας.

Συνεργεία του Δήμου Τρίπολης, της Πολιτικής Προστασίας και της ΔΕΥΑΤ προχωρούν διαρκώς σε αποχιονισμούς, έτσι ώστε να παραμείνει η ανοιχτή η πρόσβαση προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, καθώς και σε όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες της Τρίπολης.Ειδική μέριμνα υπήρξε για τις μετακινήσεις νεφροπαθών συμπολιτών μας, ενώ εγκαίρως λήφθηκε απόφαση για αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων στον Δήμο Τρίπολης (τόσο την Δευτέρα, όσο και την Τρίτη).

Ο Δήμος Τρίπολης απευθύνει έκκληση για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, ενώ για όσους χρειαστεί να ταξιδέψουν, είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης επισημαίνει για την κακοκαιρία: «Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η έντονη χιονόπτωση, με προτεραιότητα την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των πολιτών . Κατόπιν εντολής μου ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Οικονομόπουλος Γιώργος, βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αποφυγή και αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων . Συνιστώ στους πολίτες μας να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και ενέργειες που εκθέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα. Από κοινού και σε απόλυτη συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς θα συμβάλουμε στην καλύτερη προστασία των πολιτών».