Κ.Τζιούμης προς σούπερ μάρκετ της Τρίπολης: “Αγοράστε τοπικά προϊόντα για τα καταστήματά σας”

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 11:30

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης προς τις εταιρείες Βασιλόπουλος , Σκλαβενίτης, Μετρό (My market) – με τις οποίες είχε και τηλεφωνική επαφή – τους ζητά να αγοράζουν τοπικά μας προϊόντα για τα καταστήματά τους. Παράλληλα ο Δήμαρχος έχει έρθει σε συνεννόηση και με τους τοπικούς μας παραγωγούς.

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή:Κύριοι,

Εν όψει των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι πάντες στην χώρα μας, ιδιαίτερα οι οικονομικά ασθενέστερες τάξεις,θα θέλαμε να σας θέσουμε υπόψην την παρακάτω σκέψη-πρότασή μας και να σας παρακαλέσουμε για την σοβαρή και ευμενή εξέτασή της.
Η Αρκαδία και ιδιαίτερα ο Δήμος Τρίπολης παράγει μια σειρά προϊόντων-από τα κηπευτικά μέχρι το μέλι,από τα κτηνοτροφικά μέχρι τα κρασιά κλπ-την ποιότητα και αγνότητα των οποίων είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε άριστα και εσείς.

Παρακαλούμε,λοιπόν,για την αποδοχή(κατά προτεραιότητα) και προώθηση στα κατάστηματά σας, ώστε να ενισχυθούν οι παραγωγοί μας και η τοπική Οικονομία στις σημερινές συγκυρίες. Δεν αγνοούμε,βεβαίως,τις συμβατικές υποχρεώσεις σας προς άλλες Αγορές-της Ελλάδας και εκτός Ελλάδας. Πιστεύουμε όμως ότι και τα τοπικά μας προϊόντα μπορούν να απορροφηθούν και να προωθηθούν στην κατανάλωση.

Στην αποδοχή της πρότασής μας θα είμαστε μνήμονες και ευνώμονες.

Με εκτίμηση

Κώστας Τζιούμης – Δήμαρχος Τρίπολης