Κ.Τζιούμης στη ΔΡΤ: “Εξαιρετικά ευρύ και πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων, που θα παρουσιάσουμε για το ’21” (ήχος)(ήχος)

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 11:43

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Κώστας Τζιούμης.

Αρχικά ο κ.Τζιούμης αναφέρθηκε στην απόφαση για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για την διαπλάτυνση του δρόμου προς το πανεπιστήμιο. “Ανοίγει ο δρόμος διάπλατα, για να ολοκληρωθεί το έργο. Δεν τιμά κανέναν αυτός ο δρόμος”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε, πως για να φτάσουμε σε αυτήν την απόφαση προηγήθηκε ένας χρόνος δουλειάς από τις υπηρεσίες του Δήμου.Ακόμα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο θέμα του φυσικού αερίου στην πόλη της Τρίπολης και στην συνάντηση που θα γίνει το επόμενο διάστημα με την εταιρεία.

Παράλληλα μίλησε για την διανομή των λογαριασμών της ΔΕΥΑΤ και το θέμα που τέθηκε στο συμβούλιο, καθώς και για τις εκδηλώσεις για το 2021. “Δεν έγιναν λόγω της πανδημίας πουθενά – πλην της Αθήνας – εκδηλώσεις. Προχτές είχαμε προγραμματίσει μια εμβληματική εκδήλωση, που θα γινόταν ταυτόχρονα σε 12 Δήμους, αλλά αναβλήθηκε λόγω του κορωνοϊού”, δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε: “Εμείς τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα. Απ΄οτι βλέπω σε άλλους Δήμους, το πρόγραμμα μας είναι εξαιρετικά ευρύ και πλούσιο. Όλα εξαρτώνται και από την πανδημία αλλά έχουμε και εναλλακτικές προτάσεις. Έχουμε επίσης υποβάλλει και δυο προτάσεις στο πρόγραμμα Τρίτσης”.

Τέλος μίλησε και για άλλα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως οι προσλήψεις για τις κατασκηνώσεις, το ενοίκιο του κτιρίου όπου στεγάζεται το Δημαρχείο και η ονοματοδοσία δρόμων.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: