Κ. Τζιούμης στη ΔΡΤ: Κλειστά τα σχολεία και την Τρίτη λόγω του παγετού (ήχος)

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 10:30

Κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου Τρίπολης λόγω του παγετού, δήλωσε στην έκτακτη εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώου Τρίπολης, ο δήμαρχος Κ. Τζιούμης. Τα μαθήματα που δεν θα γίνουν σήμερα και αύριο, θα διεξαχθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, καθώς έχουν ήδη ενημερωθεί με σχετικό μήνυμα οι μαθητές.

Ο κ. Τζιούμης ανέφερε ακόμα ότι τα φαινόμενα παρουσιάζουν ύφεση, όλα τα συνεργεία του δήμου βρίσκονται έξω και επιδίδονται σε αποχιονισμό και ήδη από τις 9:30 το πρωί είναι ανοιχτοί όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της Τρίπολης. Δύο μηχανήματα του δήμου προβαίνουν σε αποχιονισμό μικρότερων δρόμων στην περιοχή του 3ου δημοτικού σχολείου, της Αγίας Αικατερίνης κλπ. κι άλλο ένα μηχάνημα βρίσκεται στις οδούς Πελοπίδα, 25ης Μαρτίου κλπ. Παράλληλα, τα δύο μεγάλα μηχανήματα τύπου JCB του δήμου Τρίπολης, έχουν ξεκινήσει τον αποχιονισμό των δρόμων και στα χωριά.Ακούστε τη συνέντευξη του δημάρχου Τρίπολης, Κ. Τζιούμη:

Η απόφαση του Δήμου Τρίπολης για την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων :

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοίνωσε ότι σήμερα, 18/1/2021 και αύριο Τρίτη 19/1/2021 οι παιδικοί, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία και τα ειδικά σχολεία του Δήμου Τρίπολης θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονόπτωσης και παγετού.
Κατόπιν σχετικής πληροφόρησης, από τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σας ενημερώνουμε ότι η εξ’αποστάσεως διδασκαλία στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία θα γίνει κανονικά τις μεσημεριανές ώρες.

Συνημμένα αρχεία: