Κ.Βλάσης στη ΔΡΤ: “Μεγάλη η νίκη της ΝΔ” (ήχος)

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 12:31

Απόλυτα ικανοποιημένος από το εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης.

Αυτό που είπε ο κ. Βλάσης είναι ότι η ΝΔ είναι πλέον πολύ κοντά στο όριο της αυτοδυναμίας κι ότι αυτός είναι ο στόχος για τις προσεχείς εθνικές εκλογές, υπογραμμίζοντας όμως ότι «αυτοδυναμία δεν σημαίνει κυβερνώ μόνος μου», εννοώντας ότι το κόμμα της ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασίες στη Βουλή.Επιπλέον, ανάφερε ότι πολύ σύντομα θα τρέξουν οι διαδικασίες του κόμματος για να συγκροτηθούν δυνατά ψηφοδέλτια παντού στην Ελλάδα, αφού οι εθνικές εκλογές θα γίνουν άμεσα.

Για τις περιφερειακές εκλογές, ο κ. Βλάσης είπε ότι «είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τατούλης δεν παίρνει 45άρια» κι εκτίμησε ότι ο νυν περιφερειάρχης έχει ήδη πιάσει το «ταβάνι του» σε ποσοστά, εκτιμώντας ότι θα επικρατήσει ο Παναγιώτης Νίκας στο δεύτερο γύρο. Μάλιστα, ο βουλευτής είπε ότι συνομιλεί με πολύ κόσμο στην Αρκαδία που ψήφισε στον πρώτο γύρο τον Πέτρο Τατούλη, αλλά τη δεύτερη Κυριακή θα ψηφίσει Νίκα.

«Ο κ. Νίκας έρχεται να ενώσει τους Πελοποννήσου. Να βάλουμε τέλος σε ένα σύστημα οικογενειοκρατίας που μας έχει ταλανίσει.Η ηθική στην πολιτική είναι πολύ σημαντική, έχουμε ιδεολογικές διαφορές με τον κ. Δέδε ή τον κ. Γόντικα για παράδειγμα, αλλά όλοι αυτοί είναι έντιμα πρόσωπα» είπε κλείνοντας ο κ. Βλάσης.