Κ. Βλάσης: “Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου” – Τι είπε για σκουπίδια και Νίκα (vid,ph)

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 21:32

Ασχολήθηκα με την πολιτική γιατί θέλω να προσφέρω στον τόπο μου 

Εκδήλωση για την κοπή πίτας του γραφείου του, στην Τρίπολη, πραγματοποίησε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, το βράδυ του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου, ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης.Με παρόντα τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Άδωνη Γεωργιάδη (ο οποίος άργησε αρκετά λόγω λάστιχου) αλλά της βουλευτού Μισέλ Ασημακοπούλου, του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, υποψηφίων Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, όπως και άλλων ΝΟΔΕ καθώς και πλήθους κόσμου ο κ. Βλάσης έκοψε την πίτα του γραφείου του, μετά από αντίστοιχη εκδήλωση που είχε κάνει στην Αθήνα, για το εκεί γραφείο του.

Ο κ. Βλάσης μεταξύ άλλων στην ομιλία του αναφέρθηκε και στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, αφήνοντας αιχμές και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά κυρίως για την Κυβέρνηση, η οποία δεν έχει κάνει τίποτα από όσα είπε στο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Τρίπολη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιλογή της ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και σημείωσε πως οι επιλογές του Κ.Μητσοτάκη βασίζονται στην αποτελεσματικότητα, στην αξιοκρατία, στην τιμιότητα, στην τεχνογνωσία και εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο κ. Νίκας θα κερδίσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αφού είναι ένας άνθρωπος προκομμένος, καθαρός που έχει φέρει την μεταμόρφωση της Καλαμάτας.

Κατόπιν μίλησε για τον εαυτό του και τόνισε πως ασχολήθηκε με την πολιτική για να προσφέρει στον τόπο του και στη συνέχεια ανέφερε τα λόγια του Πλάτωνα, πως αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική το πράττουν για να αποφύγουν το μέγιστο κακό και το να κυβερνώνται από τους χειρότερους.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση κοπής πίτας του γραφείου του Βουλευτή Κ.Βλάση και βίντεο με τις αναφορές του στα σκουπίδια, στον κ. Νίκα και στους λόγους της ενασχόλησής του με την πολιτική.