ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ | Ημερίδα: «Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου» (video – pics)

Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2019 22:14

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΜΗΤΙΣ” του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, πραγματοποιήθηκε επιστημονική ημερίδα, με θέμα: «Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου», στο πλαίσιο των δωρεάν εξετάσεων μαστογραφίας και τεστ Παπανικολάου (τεστ ΠΑΠ), για τις γυναίκες που κατοικούν στο Δήμο Τρίπολης.

Την ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “Παλλάδιον”, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας.Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, παρουσιάζοντας τους ομιλητές της ημερίδας: τον κ. Άγγελο Χρονά MD, MSc, PhDc, Γενικό Χειρουργό, τον κ. Μενέλαο Καλογερή MD – PhD Ακτινολόγο και την κα. Σιδώνη Καλλιόπη -Αικατερίνη, Ιατρό Κυτταρολόγο.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη και ο δήμαρχος Τρίπολης, κ. Δημήτρης Παυλής.

Στο τέλος της εκδήλωσης, η κ. Καρνιαδάκη βράβευσε τον πρόεδρο του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας, κ. Βροντάκη, για την ανεκτίμητη προσφορά του στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας.