Και το όνομα αυτού: «Γορτυνιακή Συμπαράταξη»

Τρίτη, 1 Απριλίου 2014 06:58

Συγκροτήθηκε η νέα ενιαία δημοτική παράταξη – Παρουσιάστηκε την Κυριακή η εκλογική διακήρυξη

Σύσσωμη η δημοκρατική, προοδευτική και ριζοσπαστική Γορτυνία, παραβρέθηκε στην επισημοποίηση της συγκρότησης της νέας ενιαίας δημοτικής παράταξης, η οποία με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Κολοβό, διεκδικεί τη δημοτική αρχή στις εκλογές της 17ης Μαΐου.Οι συνεργαζόμενες δυνάμεις ονόμασαν τον εκλογικό συνδυασμό «ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ», σηματοδοτώντας την πάνδημη απαίτηση για ενότητα, συνεργασία και αλλαγή στο Δήμο.

Τη Συμπαράταξη συγκροτούν οι δημοτικές κινήσεις «Γορτυνία – Νέα Εποχή» (Γ-ΝΕ) «Ριζοσπαστική Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση Γορτυνίας» (ΡΑΔΚΓ) «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Γορτυνίας – Νέα Πορεία» (ΔΚΠΓ-ΝΠ) και μεγάλος αριθμός στελεχών της αυτοδιοίκησης, πρώην δήμαρχοι καποδιστριακών δήμων και ενεργοί πολίτες της περιοχής.

Μιλώντας στη συγκέντρωση, που έγινε χτες, Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, στο Διασυνεδριακό Κέντρο Δημητσάνας, ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τη διακήρυξη της «ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ».

Μεταξύ άλλων, τόνισε τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της σύμπραξης, στην οποία συνεργούν κινήσεις και πρόσωπα, ξεπερνώντας κομματικές, πολιτικές ή ιδεολογικές δεσμεύσεις.

Όπως είπε ο Α. Κολοβός : «Η μόνη δέσμευση που έχουμε είναι να υπηρετήσουμε το συμφέρον του Δήμου και του δημότη, με όπλα την ενότητα και την αγάπη στη Γορτυνία μας».

Στο ίδιο πνεύμα τοποθετήθηκαν και οι επικεφαλής των παρατάξεων ΡΑΔΚΓ Γιάννης Μουρούτσος και ΔΚΠΓ-ΝΠ Κώστας Σταθάς, καθώς και ο π. Δήμαρχος Βυτίνας Γιάννης Σακελλαρίου.

Το πλήρες κείπμενο της διακήρυξης ΕΔΩ