Κακλαμάνος κατά Βόσνου με φόντο το Δημοτικό Συμβούλιο (vid)

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 18:08

Ευθείες βολές κατά του Δημήτρη Βόσνου, εξαπέλυσε σήμερα το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Κακλαμάνος, κατηγορώντας τον πρώην αντιδήμαρχο, για μηδενικό έργο και έθεσε ζήτημα πολιτικής ηθικής. Μάλιστα προκάλεσε τον κ. Βόσνο να αναλάβει τις ευθύνες του και να “απολογηθεί” απέναντι στον Δήμαρχο, αλλά και στην παράταξή του, για όλα όσα δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα, τόσο κατά την διάρκεια της αντιδημαρχίας του, όσο και εκ των αρμοδιοτήτων που του έχουν ανατεθεί ως Εντεταλμένου Συμβούλου και ουσιαστικά θα λέγαμε πως του δείχνει την πόρτα.

Χειμαρρώδεις ο κ. Κακλαμάνος απάντησε στην κατηγορία “περί γελοιοποίησης του Δημοτικού Συμβουλίου και φίμωσης Δημοτικών Συμβούλων”.«Υπάρχει κανονισμός, που πρέπει να τηρείται. Διαπιστώνω, πως όσο πάμε προς τις εκλογές, υπάρχει και μεγαλύτερη ένταση. Εγώ τον τρόπο με τον οποίο μου εμπιστεύτηκαν οι συνάδελφοι μου να διοικήσω το Δημοτικό Συμβούλιο, δεν θα τον αλλάξω. Δεν θα κάνουμε το Δημοτικό Συμβούλιο καφενείο», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο κ.Κακλαμάνος.

Στη συνέχεια “άστραψε και βρόντηξε” για τον κ. Βόσνο, λέγοντας χαρακτηριστικά, «όταν χάνουμε το μέτρο του σεβασμού, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν. Δεν είναι δυνατόν να κλείνει ο Δήμαρχος ένα θέμα και να ζητάει μετά ο κ. Βόσνος τον λόγο, θέλοντας να καπελώσει – κατά την άποψη μου – τον Δήμαρχο. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Γιατί δεν γράφεται στον κατάλογο ομιλητών από την αρχή, για να του δώσω τον λόγο;», ανέφερε ο κ. Κακλαμάνος, ενώ συνέχισε τονίζοντας: «Ο κ. Βόσνος που ευτύχησε ή δυστύχησε να είναι Δήμαρχος Τεγέας για δυο θητείες, δεν νομίζω, πως έχει παρουσιάσει κάποιο σοβαρό έργο, για να δικαιούται να υπερκεράσει τον Δήμαρχο. Θεωρώ ότι ενδεχομένως και εσκεμμένα με προκαλεί για να εντυπωσιάσει».

Ακολούθως, ο κ. Κακλαμάνος αναφέρθηκε στην πορεία του κ. Βόσνου τόσο ως αντιδήμαρχος όσο και ως εντεταλμένος σύμβουλος, λέγοντας πως δεν έχει ολοκληρώσει κανένα έργο και δεν έχει προσφέρει τίποτα στην πόλη. «Είναι εκτεθειμένος και θεωρώ ανήθικο αυτό που κάνει. Κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί. Δεν είναι κακό που θέλει να διεκδικήσει κάτι, αλλά για να το κάνει έπρεπε πρώτα, να έχει υπηρετήσει συνειδητά και με αυταπάρνηση αυτό που του είχε αναθέσει η πόλη και ο κ. Παυλής. Θέλει να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών ως Δήμαρχος, χωρίς να έχει βάλει ούτε ένα λιθαράκι για την πόλη μας».

Τέλος, ο κ.Κακλαμάνος έθεσε θέμα πολιτικής ηθικής λέγοντας πως ο κ. Βόσνος, έπρεπε να έχει παραιτηθεί. «Ο κ. Βόσνος τραβάει το χαλί της δικής μου παράταξης και απορώ γιατί τον ανέχεται ο Δήμαρχος! ».

Ρεπορτάζ: Δ. Μανιατάκος