Κακλαμάνος: «Ποτέ δεν είπα ότι θα πτωχεύσει ο Δήμος Τρίπολης. Δεν έγινε σωστή διαχείριση από την προηγούμενη δημοτική αρχή» (ήχος)

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016 17:53

Απαντήσεις για την κριτική που ασκήθηκε στη δημοτική αρχή έδωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Τάσος Κακλαμάνος στην εκπομπή «Επί της ουσίας» του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

«Υπάρχουν δήμοι που είναι σε οριακή κατάσταση και άλλοι που έχουν ήδη πτωχεύσει. Να μην φτάσουμε σε εκείνο το σημείο, αυτή είναι η καθημερινή προσπάθεια του δημάρχου. Δεν είπα ότι πτωχεύει ο δήμος. Δεν έχουμε τον πακτωλό των χρημάτων. Ποτέ δεν έχω πει ότι  οι προηγούμενοι καταχράστηκαν, αλλά δεν έγινε σωστή διαχείριση» τόνισε ο Πρόεδρος, εξηγώντας παλαιότερη δήλωση του περί πτώχευσης.Για τα θέματα που αποσύρθηκαν, είπε ότι θα έρθουν συμπληρωμένα σε επόμενο συμβούλιο και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με την προσπάθεια του Αντιδημάρχου Τότση και του προσωπικού του δήμου, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με σκουπίδια στα χωριά.

Για τις αναφορές του κ. Σμυρνιώτη περί ποινικών ευθυνών για το σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης, ο Πρόεδρος είπε ότι πολλές φορές «δεν καταλαβαίνω τι λέει ο κ. Σμυρνιώτης. Έχει προβλήματα μέσα στην παράταξή του και για να μείνει ισχυρός, δεν έχει άλλο δρόμο από το να κάνει προσφυγές και μηνύσεις».

Για τις αναφορές Προέδρου χωριού περί νομιμότητας του ορισμού του Σωτήρη Παπαδημητρίου, στη θέση του Αντιδημάρχου, ο κ. Κακλαμάνος παραδέχθηκε ότι αιφνιδιάστηκε και ότι θα έπρεπε να αφαιρέσει το λόγο από τον καταγγέλλοντα, αφού επικαλέστηκε στοιχεία που αφορούν προσωπικά δεδομένα. Ενώ, μίλησε θετικά για τις ικανότητες του Σ. Παπαδημητρίου.

Όσο για την ΚΕΔΗΤ, υπογράμμισε ότι επί Προεδρίας της Δώρας Μπρακουμάτσου, έχει μπει μια τάξη στην Επιχείρηση.

Ακούστε το ηχητικό.