Κακοκαιρία | Μεγάλες ζημιές στο δρόμο μετά τα Λαγκάδια -Κλειστός ο δρόμος (vid,ph)

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 21:37
Ζημιές από την κακοκαιρία στο δρόμο μετά τα Λαγκάδια (Καθίζηση και κατολίσθηση). Φωτογραφία Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 www.drt915.gr

1 εκ. 275 χιλιάδες ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών σε δρόμους της Αρκαδίας εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Το θέμα ήρθε ως εκτός ημερήσιας διάταξης από τους Αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Βαγγέλη Γιαννακούρα. Το ποσό θα διατεθεί με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, χωρίς διαγωνισμούς, βάσει συγκεκριμένου άρθρου, ώστε να αποκατασταθούν σύντομα οι ζημιέςΜεγάλη κατάπτωση σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου, στο δρόμο μετά τα Λαγκάδια, λόγω της κακοκαιρίας.  Στην περιοχή άμεσα βρέθηκαν μηχανικοί της Περιφέρειας μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β.Γιαννακούρα, ώστε να δουν από κοντά το μέγεθος της ζημιάς.

Ο κ.Γιαννακούρας σε δηλώσεις του στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 σημείωσε μεταξύ άλλων πως “δυστυχώς ο δρόμος θα πρέπει να παραμείνει κλειστός για κάποιες μέρες, ελπίζουμε λίγες μέρες.  Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα ώστε να δοθεί γρήγορα ο δρόμος με ασφάλεια στους οδηγούς”. 

Επίσης στον ίδιο δρόμο, ένα χιλιόμετρο από την πρώτη ζημιά υπάρχει και δεύτερο πρόβλημα, αφού έχει κοπεί ο δρόμος και θα πρέπει και εκεί να κλείσει το σημείο για τα οχήματα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε και στο ποσό που ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στην συνεδρίαση της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου, ύψους 1.275.000,00 ευρώ.

Σημείωσε πως “ευτυχώς που ο Περιφερειάρχης βρίσκει πόρους και μπορούμε να αντιμετωπίζουμε και τα έκτακτα προβλήματα που ανακύπτουν”

Δείτε φωτογραφίες από τις ζημιές στο δρόμο μετά τα Λαγκάδια και βίντεο.

 

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Donnerstag, 31. Januar 2019