Καλαμάτα: 1η Γιορτή νυχτερινής κολύμβησης! (vid)

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016 09:57

Την «1η Νυχτερινή Γιορτή Κολύμβησης» διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, το βράδυ της Παρασκευής 12 Αυγούστου 2016, από τις 21.00 έως τις 02.00 του Σαββάτου 13 του μήνα.

Θα είναι μια βραδιά αναψυχής, χαλάρωσης, δροσιάς στην πιο ζεστή περίοδο του καλοκαιριού, με νυχτερινό μπάνιο που θα πλαισιωθεί από μουσικά δρώμενα, στην Παραλία Καλαμάτας.Επίκεντρο της διασκέδασης θα είναι ο χώρος του δημοτικού πάρκινγκ, κοντά στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Καρακούση. Το σημείο αυτό θα φωτισθεί από το Δήμο, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στους κολυμβητές να κάνουν νυχτερινό μπάνιο με ασφάλεια.

Για την ασφάλεια των λουομένων θα βρίσκεται εκεί ομάδα 4 ναυαγοσωστών του Δήμου Καλαμάτας, ενώ θα υπάρξει κάλυψη εκ μέρους των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου χρειασθεί, σε θέματα Α’ Βοηθειών.

Ο Δήμος θα προσφέρει δωρεάν σε όλους παγωμένο νερό τοπικής παραγωγής, χορηγία της ποτοποιΐας Κωστέα.

Οι επαγγελματίες της Παραλίας θα αναπτύξουν σε όλο το μήκος της παραλιακής ζώνης παράλληλες δράσεις, με μουσικές, happenings και εκπλήξεις, για όσους θελήσουν να κάνουν νυχτερινό μπάνιο συνδυάζοντάς το με διασκέδαση.

Στόχος του Δήμου είναι η προβολή της Καλαμάτας, η διασκέδαση και η φυγή από την καθημερινότητα για τους πολίτες και τους επισκέπτες, καθώς και η τόνωση της επαγγελματικής δραστηριότητας στην Παραλία της Καλαμάτας.

Με ένα βίντεο, ο Δήμος Καλαμάτας καλεί όλους να μετάσχουν σ’ αυτή τη νυχτερινή γιορτή: