Καλεί σε διάλογο ο Παυλής

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 06:47

Ανοιχτή επιστολή προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις της Αντιπολίτευσης απέστειλε την Τρίτη ο επικεφαλής της μείζονος αντιππολίτευσης και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Τρίπολη, πρωτεύουσα του Μοριά», Δημήτρης Παυλής, στην οποία επισημαίνει τα εξής:«Έχοντας πλήρη επίγνωση της δραματικής κατάστασης που έχει περιέλθει ο Δήμος Τρίπολης, η παράταξή μας «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» και εγώ προσωπικά αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να σας καλέσουμε σε μια διαδικασία ειλικρινούς και ουσιαστικού διαλόγου, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο της διαμόρφωσης ενός προγράμματος που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα για την Τρίπολη και θα βγάλει από το αδιέξοδο την πόλη και θα δώσει προοπτική και ελπίδα στους πολίτες της.

Στα πλαίσια αυτά και επειδή θεωρούμε υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2010 για το κτίσιμο ενός ισχυρού Δήμου αλλά και μιας ανθρώπινης πόλης, σας καλούμε να συστρατευτούμε σε ένα κοινό στόχο, που βάση θα έχει ένα ελπιδοφόρο και δημιουργικό αύριο.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε δίπλα μας όλες τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου, προσβλέποντας σε ένα νέο ξεκίνημα για το Δήμο Τρίπολης.

Το γεγονός ότι σχεδόν το 50% των πολιτών της Τρίπολης εμπιστεύθηκε τότε το ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας, σε συνδυασμό με το έντονο κύμα δυσαρέσκειας που επικρατεί σήμερα στην πόλη για την παρούσα Δημοτική Αρχή, μας δημιουργεί την επιπλέον ευθύνη για ανάληψη νέων πρωτοβουλιών και διατύπωση προτάσεων, προκειμένου η κίνηση μας να διευρυνθεί και να αποτελέσει την πιο αξιόπιστη λύση αλλά και την πιο αποτελεσματική επιλογή στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Επειδή πιστεύουμε ότι στην παρούσα φάση κανένας δεν περισσεύει, θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που δίνεται στην Τρίπολη για να αλλάξει σελίδα.

Αφού σας τονίσουμε ότι όλοι μας θα πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες που έχουμε για το μέλλον της πόλης μας, σας καλούμε ως ισότιμους συνομιλητές για να θέσουμε τις βάσεις για μια εποικοδομητική συνεργασία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους σας καλούμε, θεωρώντας ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στην πρότασή μας για μια πραγματική συνεργασία. Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε αυτό το σκηνικό και να οδηγήσουμε την Τρίπολη εκεί που πραγματικά πρέπει και οι πολίτες της αξίζουν».