Κάλεσμα ΑΟ Τεγέας με δωρεάν είσοδο σε μαθητές και γυναίκες

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 22:09
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Το προσεχές Σάββατο 29/02 (14:30) στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών ο ΑΟ Τεγέας θα υποδεχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών τον Πανθυρεατικό για τον επαναληπτικό ημιτελικού Κυπέλλου Αρκαδίας. Η ομάδα της Τεγέας θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα για να πάρει αυτή την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Γι’ αυτό οι «πράσινοι» απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό για στήριξη της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών της Τεγέας, με την ανακοίνωση να αναφέρει:«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Τεγέας σας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 14:30  στα πλαίσια του Κυπέλλου Αρκαδίας η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο ημιτελικό την ομάδα του Πανθυρεατικού.

Σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ σε όλους τους μαθητές των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι φοιτούν στα σχολεία της Τεγέας (ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΛΥΚΕΙΟ).

Επιπλέον θα υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και σε όλες τις γυναίκες οι οποίες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα.

– ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5,00 Ευρώ

– Όλοι μαζί με την παρουσία μας και την υποστήριξη μας μπορούμε να στείλουμε την ομάδα μας στον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

– Γινόμαστε ο 12ος παίχτης της ομάδας μας…

– Στηρίζουμε την ομάδα της Τεγέας…

Με εκτίμηση,

Η διοίκηση του Α.Ο. ΤΕΓΕΑΣ».