Κάλεσμα Αρκαδικού για τον αγώνα με Κηφισιά

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 11:10
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η ζήτηση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Κηφισιά που σηματοδοτεί την έναρξη του δεύτερου γύρου της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ.

Η ομάδα μας δίνει μια σημαντική αναμέτρηση στην φετινή προσπάθεια που κάνει και άπαντες στο σύλλογο θέλουν να καλέσουν κάθε έναν ξεχωριστά από εσάς να βρεθείτε στο ΔΑΚ Τρίπολης και να δημιουργήσετε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει τους παίκτες να φτάσουν στην επικράτηση.
Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.
Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.
Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν:
Πέμπτη-Παρασκευή: 18:00-20:00
Σάββατο: 14:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Κηφισιά: 15€, 25€ vip και 10 παιδικά (περιορισμένες θέσεις)