Κάλεσμα ΕΛΜΕ Αρκαδίας για τον αγώνα Δρόμου Ειρήνης “Γρηγόρης Λαμπράκης”

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 12:30

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας καλεί τα μέλη της ένωσης και το λαό του νομού να δώσουν μαζικό παρόν στις εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης Πελοποννήσου, για να τιμήσουν τη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη και τον αγώνα ενάντια στους άδικους πολέμους και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.

Επιβάλλεται η απεμπλοκή της χώρας μας από τους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Να σταματήσει η Ελλάδα να είναι ορμητήριο, άρα και πιθανός στόχος σε ενδεχόμενη σύρραξη.Φέτος θα πραγματοποιηθεί ο 3ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης» (Ημιμαραθώνιος). Ημερομηνία διεξαγωγής, Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα έναρξης στις 6.15 μ.μ. από το «πάρκο των αλύγιστων» στον Αγ. Αθανάσιο και τερματισμός στην πλατεία Πετρινού.

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας θα αναλάβει τον 4ο σταθμό υποστήριξης – υδροδοσίας (Αγ. Σώστης) και τον 5ο (έναντι κέντρου αποκατάστασης). Άλλα μέλη της θα συνδράμουν σε άλλα σημεία για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα. Όσοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμβάλλουν στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας, μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΔΣ της ΕΛΜΕ (ενδεικτικά τηλέφωνα επικοινωνίας: 6973210954, 6979341308, 6947446951).

Δείτε την ιστοσελίδα συμμετοχών για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα δρόμου.