Κάλεσμα ΚΚΕ ΤΕ Αρκαδίας για προεκλογική συγκέντρωση (+vd)

Τρίτη, 7 Μαΐου 2019 17:29

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μέλος της ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Τσιλιβαράκης το μεσημέρι της Τρίτης απευθύνοντας κάλεσμα για την προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ την προσεχή Παρασκευή 7 Μαΐου και ώρα 20:00 στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Κύριλος Παπασταύρου, μέλος του ΓΠ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιλιβαράκης στα πλαίσια του καλέσματος που πραγματοποιήθηκε τόνισε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν τις τριπλές εκλογές της 26ης Μάη. Στα πλαίσια των προεκλογικών δραστηριοτήτων του Κόμματος πραγματοποιούμε την Παρασκευή 10 Μάη και ώρα 8 μμ την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη. Θα μιλήσει ο Κύριλος Παπασταύρου, μέλος του ΓΠ της ΚΕ του ΚΚΕ.Καλούμε τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαικά στρώματα της πόλης και όλου του νομού, καλούμε όσους νιώθουν ότι προδώθηκαν, να δώσουν μαχητικά-μαζικά το παρόν στη συγκέντρωση.

Να δυναμώσουν το ΚΚΕ γιατί είπε την αλήθεια, για να τιμωρήσουμε τους ενόχους, γιατί δεν συμβιβάστηκε παρά το όποιο εκλογικό κόστος, γιατί έχει συνέπεια, γιατί πάλεψε ενάντια στο φασισμό την ώρα που οι άλλοι χαριεντίζονταν.

Για αυτό ΚΚΕ και Λαική Συσπείρωση σε όλες τις κάλπες. Για να πάρουμε πίσω ότι μας πήρανε, γιατί πρέπει να δυναμώσει η πάλη απέναντι στην ΕΕ της οποίας οι κατευθύνσεις εξειδικεύονται από την κάθε κυβέρνηση και εφαρμόζονται από τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Κλείνοντας επαναλαμβάνουμε το κάλεσμα προς όλους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση μας την Παρασκευή 10 Μάη και ώρα 8 μμ στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.».