Κάλεσμα του ΠΑΜΕ Αρκαδίας για τη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας (+vd)

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 10:45
ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μέλος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας κα Παναγιώτα Πανούση, με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 έξω από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

Η κα Πανούση απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή σ’ αυτή τη συγκέντρωση τονίζοντας μάλιστα ότι θα δρομολογηθούν και λεωφορεία για το συλλαλητήριο της Καλαμάτας. Στο κάλεσμα αυτό η κα Πανούση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Καλούμε τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση την Πέμπτη 14 Μάρτη 2019 και ώρα 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας. Την ίδια μέρα η πλειοψηφία της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας επιδιώκει να ξεκινήσει στην πόλη της Καλαμάτας ένα συνέδριο που δεν έχει καμία σχέση με διαδικασία εργατικής οργάνωσης. Εκατοντάδες είναι οι αντιπρόσωποι που έρχονται με ευθύνη των παρατάξεων ΠΑΣ και της ΔΑΚΕ και της Ομάδας Βασιλόπουλου – ΣΥΡΙΖΑ και είτε είναι ίδιοι εργοδότες, είτε εκλεγμένοι νόθα μέσα από σωματεία «φαντάσματα» από όλη τη χώρα».

Σύμφωνα με την κα Πανούση σημειώνεται ότι από την Τρίπολη θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 16:30 την Πέμπτη 14 Μαρτίου από την πλατεία Κολοκοτρώνη, το οποίο θα περάσει και από τη Μεγαλόπολη με αναχώρηση 17:15 για την Καλαμάτα από την κεντρική πλατεία της πόλης.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής 8 Μαρτίου η κα Πανούση μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο.