Καλογιαννίδης: «Αυξάνονται οι απαιτήσεις μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ» (ηχητικό)

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 13:06
Alex*f sport images

Ο προπονητής του Ερμή Μελιγούς, Κώστας Καλογιαννίδης, μίλησε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στον Κώστα Μακαρούνη για την σπουδαία νίκη της ομάδας της Κυνουρίας κόντρα στο Ρουφ αλλά και το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται με αντίπαλο τον Πανγυθεατικό, στο Γύθειο.

Οι δηλώσεις του:«Δεν καταφέραμε στην πρεμιέρα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά το πετύχαμε με τον ΠΑΟ Ρουφ. Εχουμε προσπαθήσει πολύ να έχουμε αξιόλογη εικόνα στο γήπεδο, να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της κατηγορίας και με την παρουσία μας κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ αποδείξαμε πως μπορούμε και αξίζουμε τέτοιες νίκες. Υπάρχει περίσσιο ταλέντο στον Ερμή και όρεξη και διάθεση για επιτυχίες. Το ταξίδι της Γ΄Εθνικής θέλαμε πολύ να το ζήσουμε, πλέον το απολαμβάνουμε και στην περιοχή μας κατάλαβαν πως υπάρχει δυναμική στην ομάδα μας. Ηταν φοβερό το συναίσθημα να ακούς κόσμος έξω από το γήπεδο, λόγω της απαγόρευσης, να σε στηρίζει με τέτοιο πάθος.

Στον αγώνα με τον Πανγυθεατικό θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, έχουμε 28 ποδοσφαιριστές, μέσα από αυτούς θα πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στο Γύθειο και με συγκέντρωση και πειθαρχία θα παλέψουμε και εκεί για το θετικό αποτέλεσμα. Πλέον, οι απαιτήσεις αυξάνονται και χρειάζεται δουλειά και πίστη».