Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Βάχλια Γορτυνίας

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 15:35

Η Ένωση Βαχλαίων ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι οι παρακάτω εκδηλώσεις στο χωριό μας την Βάχλια:
1. Την Κυριακή 17/07/2016 της Αγίας Μαρίνας θα τελεστεί αρτοκλασία της Ένωσης Βαχλαίων και μετά το πέρας της λειτουργίας θα προσφερθούν αναψυκτικά προς όλους ως προσφορά της Ένωσης.
2. Την Τρίτη 26/07/2016 της Αγίας Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί το πανηγύρι αμέσως μετά την θεία λειτουργία και την λιτάνευση της εικόνας. Στο πανηγύρι θα βρίσκεται ορχήστρα που θα παίξει παραδοσιακή δημοτική μουσική με την πίστα ελεύθερη για χορό. Ακόμη χάρις σε προσφορά του Δήμου Γορτυνίας τον οποίο ευχαριστούμε δημοσίως, θα διανεμηθεί δωρεάν γεύμα προς όλους τους παρευρισκόμενους το οποίο θα αποτελείται ανά άτομο από τέσσερα σουβλάκια με ψωμάκι. Παράκληση για τήρηση κανόνων καθαριότητας και πολιτισμένης συμπεριφοράς αφού το πανηγύρι γίνεται στον περίβολο της Ιεράς Μονής.
3. Τέλος την Δευτέρα 15/08/2016 στις 08:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η γιορτή του καλαμποκιού που συνδιοργανώνεται από την κ. Ευγενία Παναγοπούλου-Στόφα και την Ένωση Βαχλαίων. Στην γιορτή η Ένωση προσφέρει δωρεάν λευκό και κόκκινο κρασί ενώ η κ. Παναγοπούλου προσφέρει τα καλαμπόκια. Εθελοντές ψήστες (Τα παιδιά της κ. Ψιάχου Ελένης) θα ψήνουν τα καλαμπόκια καθώς και σουβλάκια τα οποία όμως η Ένωση θα πωλεί για να καλυφθεί μέρος του συνολικού κόστους.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Για την Ένωση:
Παναγ. Αγγελόπουλος
Πρόεδρος του Δ.Σ.