Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Καρύταινα

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019 09:32

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον Αύγουστο, ο Πολιτιστικός σύλλογος « Κοινόν Καρυτινών», διοργανώνει εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με σκοπό να δώσει ζωντάνια στον τόπο, να ψυχαγωγήσει και να δημιουργήσει κοινές αναμνήσεις σε κατοίκους κι επισκέπτες. Αναλυτικά:

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019, ώρα 20:30 Πλ. Καρύταινας: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ, από το Κουκλοθέατρο ΧΑΡΧΟΥΤ, του Χρήστου Αυτσίδη.Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους και ταλαντούχους κουκλοπαίκτες στην Ελλάδα. που θα μας φέρει σε επαφή με την τέχνη του κουκλοθέατρου και θα μας ταξιδέψει στον μαγικό του κόσμο! Με εντυπωσιακές χειροποίητες κούκλες, έξυπνο, πρωτότυπο σενάριο, ειδικές, εμπνευσμένες κατασκευές και τη συντροφιά μιας φυσαρμόνικας δημιουργεί ιστορίες, ήχους και μελωδίες που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Ο σεβασμός του στους θεατές, η ευαισθησία και η αγάπη του γι ’αυτό που κάνει, τα μηνύματα που έντεχνα περνάει πλουτίζουν την ψυχή μας κι ομορφαίνουν τη ζωή μας.

Ελάτε, λοιπόν, στην Καρύταινα να παρακολουθήσετε μια μοναδική παράσταση!!!

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019, ώρα 21:00, Πλ. Καρύταινας: ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, με μαθητές του Μουσικού σχολείου Τρίπολης.

Έχοντας τη διάθεση να δώσουμε τη δυνατότητα σε νέα, ταλαντούχα παιδιά που ζουν στην Καρύταινα, την Τρίπολη και το Άστρος ,να εκφραστούν δημιουργικά, προετοιμάζουμε
μια μουσική βραδιά με γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων δημιουργών. Η Πετρούλα Γιοβά με την υπέροχη φωνή της, ο Δημήτρης Λάλεζας στην κιθάρα και ο Διονύσης Μάτσικας με το μπουζούκι του, θα μας παρασύρουν σε ένα μελωδικό ταξίδι κάτω από το Κάστρο της Καρύταινας και το φως του φεγγαριού. Επιθυμούν να μας κάνουν μια παρέα όλους ,να σιγοτραγουδήσουμε μαζί τους και να ζήσουμε στιγμές ανεμελιάς. Η ζεστή φιλοξενία των μελών του συλλόγου θα βοηθήσει να μην θέλουμε να τελειώσει η βραδιά!!!

Η συμμετοχή και στις δύο εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Το κόστος της διοργάνωσης θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον σύλλογο « ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ».

Σας περιμένουμε όλους!!!!

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου
« Κοινόν Καρυτινών»