Καναβέτας στη ΔΡΤ για Παναρκαδικό, Δρακόπουλο και μεταγραφές (ηχητικό)

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 20:08
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στον Κώστα Μακαρούνη μίλησε ο αντιπρόεδρος του Παναρκαδικού, Ηλίας Καναβέτας.

Ο κ. Καναβέτας αναφέρθηκε στη νέα αρχή που κάνει η ομάδα με την πρόσληψη του τεχνικού Αντώνη Δρακόπουλου, ο οποίος πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση. «Προχωρήσαμε σε αλλαγή προπονητή, με τον κύριο Δρακόπουλο να κάνει ήδη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Εχει πλούσιο βιογραφικό και πιστεύουμε πως θα δώσει στα παιδιά αυτό που χρειάζεται η ομάδα για να πάει καλύτερα. Εχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες, ήταν βοηθός του Μπάγεβιτς και του Σόλιντ και έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής. Υπήρξε διαφορά φιλοσοφίας με τον κ. Ντίσιο και γι’ αυτό προχωρήσαμε σε αυτήν την κίνηση», δήλωσε, μεταξύ άλλων.Σχετικά με τις νέες μεταγραφές της ομάδας, είπε: «Προχωρήσαμε σε κάποιες αποχωρήσεις με παιδιά που δεν μείναμε ικανοποιημένοι. Ερχεται ένας Γάλλος επιθετικός, ο Ελ Αραμπί, και ένας Αργεντινός, ο Ααμποντ, ενώ θα πάρουμε και έναν Ελληνα τερματοφύλακα 22 ετών, τον Ασημέλη».

Για τη Διοίκηση της ομάδας ανέφερε: «Εμείς αναλάβαμε πριν από τρεις μήνες περίπου. Αναγκαστήκαμε να οργανώσουμε από την αρχή τον σύλλογο, τα γραφεία, τον εξοπλισμό τους, τις ακαδημίες, τα γήπεδα στο πίσω μέρος και έχουμε κάνει και προτάσεις για δύο γήπεδα ακόμη. Εχουμε, επίσης, εξωτερικό συνεργάτη, τον κύριο Κριτσιδήμα, που μας βοηθάει πολύ. Υπάρχει θέμα με τα γήπεδα, χρησιμοποιούμε και του Αστέρα και τους ευχαριστούμε πολύ, ελπίζουμε να πάρουμε και κάποιες ημέρες το Στάδιο της πόλης, ήδη βρισκόμαστε σε επαφές με τον Δήμο, είναι και αυτοί στο πλευρό μας. Χαιρόμαστε που ο κόσμος μας βοηθάει, όπως και πολλές εταιρείες που έχουν έρθει δίπλα μας, βλέπουν μία διοίκηση σοβαρή, με τον γιατρό, τον πρόεδρο, τον κύριο Δαύρο, τους υπόλοιπους γιατρούς και επιχειρηματίες που βρισκόμαστε στο ΔΣ και μας δείχνουν εμπιστοσύνη και τους ευχαριστούμε πολύ».

Οσο για τα υγειονομικά πρωτόκολλα, είπε: «Μπορούν να μπουν μόνο 80 άτομα και έχουμε δυσαρεστήσει τον κόσμο που θέλει να δει την ομάδα. Δυστυχώς, δεν μπορούν να μπουν και νιώθουμε και εμείς άσχημα γιατί τους θέλουμε δίπλα μας. Να είναι όλοι αισιόδοξοι για την συνέχεια!».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη ΔΡΤ: