Καναβέτας στη ΔΡΤ: «Είμαστε πανέτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021 23:20

Ο πρόεδρος του Παναρκαδικού, Ηλίας Καναβέτας, μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής. Ο κ. Καναβέτας σχολίασε την συνεργασία με τον προπονητή, Θωμά Μαυρουδή, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της ομάδας τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και εξωαγωνιστικά, ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για μία καλή αρχή με νικηφόρα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Κώστα Μακαρούνη:«Ξεκινάμε την Κυριακή μετά από πολλές αναβολές. Κάναμε μία μίνι προετοιμασία περίπου 15 ημερών. Η αλλαγή προπονητή περιμένουμε πως θα βοηθήσει. Ο Θωμάς Μαυρουδής είναι ένας προπονητής-εκπαιδευτικός ο οποίος μιλάει στα παιδιά και κάνει την προπόνηση που θέλουμε και απολαμβάνουν και οι παίκτες. Το φιλικό με την Κοιλάδα βιντεοσκοπήθηκε και έγινε ανάλυση των λαθών από τον κόουτς. Θέλει να παίζουμε γρήγορο ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να παίξουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Γνωρίζετε πως έχει παραστάσεις από τοπ επίπεδο, άλλωστε έχει τελειώσει τη σχολή της Κολωνίας και έχει απαιτήσεις και γνώσεις. Υπήρχαν κάποια κενά στην τακτική, είχαμε και κάποια παράπονα για τον προηγούμενο προπονητή, αλλάξαμε λοιπόν γρήγορα κόουτς και έπειτα από ενέργειες του τεχνικού διευθυντή, ήρθαμε σε επαφή με τον Θωμά Μαυρουδή και από το τριφύλλι του Παναθηναϊκού ήρθε στο τριφύλλι της Αρκαδίας.

Σε σχέση με τον Οκτώβριο που σταματήσαμε έχουμε πάρει δέκα νέους παίκτες. Πέρα από τον Μπλάνκο που βγήκε το δελτίο του. Σε κάθε θέση έχουμε δύο ισάξιους ποδοσφαιριστές και θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός. Υπάρχει ηρεμία και αλληλοσεβασμός και το βλέπουμε και στην προπόνηση. Σχετικά με την οργάνωση πέραν των αγωνιστικών. Φτιάξαμε ένα εστιατόριο στο χώρο του κυλικείου με δικό μας σεφ που φτιάχνει τα γεύματα σύμφωνα τις οδηγίες του προπονητή. Οπότε τρώνε αυτό που πρέπει, με τα καλύτερα προϊόντα.

Με τον Μολαϊκό είμαστε σε επικοινωνία, το άγχος τους είναι οι τραυματισμοί, όπως στις περισσότερες ομάδες. Με βοήθεια του Αστέρα έχουμε τον κύριο Γκόγκα, κάναμε σωστή προετοιμασία και θεωρώ πως είμαστε ένα βήμα παραπάνω».

Οσα δήλωσε στην αθλητική εκπομπή “Με μία μπάλα στο χέρι”