Καρέ επιτυχιών για τα κορίτσια του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Σπάρτη

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 09:16

Οι αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, και αυτό το καλοκαίρι βάλθηκαν να κατακτήσουν όλα τα open Juniors τουρνουά, που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή, στους όμορους νομούς της Αρκαδίας.  Στο τουρνουά που  έγινε προ ημερών στη Σπάρτη η ομάδα των αγοριών κάτω των 12 ετών διέπρεψε καταλαμβάνοντας όλες τις πρώτες θέσεις των μεταλλίων. Την θέση τους ζήλεψαν τα κορίτσια του ομίλου μας, όπου κατάφεραν κάτι ανεπανάληπτο για τον όμιλο μας.

Πιο συγκεκριμένα τα κορίτσια της ΑΕΚ Τρίπολης (Παπαντώνη, Μάνδρου, Αποστολίδη και Χριστοδουλοπούλου) έδωσαν αγώνες με αθλήτριες από την περιοχή της Λακωνίας και κατάφεραν να περάσουν στην τελική τετράδα του τουρνουά και να κατακτήσουν όλες τις πρώτες θέσεις.Την πρώτη θέση κατέλαβε η Παπαντώνη Χρυσούλα , όπου επικράτησε στον τελικό Μάνδρου Κωνσταντίνας, ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι αρκετών διακυμάνσεων με 2-1 σετ (26 64 64). Η Μάνδρού για την είσοδό της στον μεγάλο τελικό είχε επικρατήσει στα ημιτελικά της Χριστοδουλοπούλου με 2-0 σετ (41 42). Τις δύο τρίτες θέσεις του ταμπλό κατέλαβαν από κοινού η Αποστολίδη , όπου ηττήθηκε από την Παπαντώνη στα ημιτελικά με 2-0 σετ (42 41) και η Χριστοδουλοπούλου.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελαν να συγχαρούν τις τέσσερις αθλήτριες τους, τόσο για την επιτυχία τους, όσο και για το αγωνιστικό τους πνεύμα καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το Sparti Tennis Club για την άριστη φιλοξενία τους και ευχόμαστε καλή επιτυχία στα 16άρια μας που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο τουρνουά στην κατηγορία των διπλών.