Καρύταινα | Αρκάς εφοπλιστής αναλαμβάνει την πλήρη αναστήλωση του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής

Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018 15:17

Την βούληση του κ.Μαρτίνου να να χρηματοδοτήσει, εξ’ ολοκλήρου, την πλήρη αναστήλωση του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής της Καρύταινας, γνωστοποίησε με ανακοίνωση του το  Δ.Σ του Συλλόγου Καρυτινών της Αθήνας και του Πειραιά.

Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί συμπολίτες και αγαπητοί φίλοι της Καρύταινας,
Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο εξαιρετικός άνθρωπος και Ευεργέτης της Χώρας μας, κύριος Αθανάσιος Μαρτίνος, μας ενημέρωσε για τη βούλησή του να χρηματοδοτήσει, εξ’ ολοκλήρου, την πλήρη αναστήλωση του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής της Καρύταινας, του Κωδωνοστασίου και του περιβάλλοντος χώρου των ιστορικών Μνημείων.

Πρόκειται για μια πράξη εξαιρετικά σπουδαία, η οποία θα διασώσει το σημαντικό αυτό μνημείο και θα το κληροδοτήσει και στις επόμενες γενιές, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη διατήρηση της πλούσιας ιστορικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Ο Σύλλογος των Καρυτινών της Αθήνας και του Πειραιά αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις άπειρες ευχαριστίες του προς το Μεγάλο μας Δωρητή και εκφράζοντας το κοινό αίσθημα όλων των Καρυτινών να του εκφράσει την ευγνωμοσύνη του.