Καταγγελίες Γόντικα για αμοιβές δικηγόρων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (vid)

Πέμπτη, 17 Μάιος 2018 17:55

Σε καταγγελία σχετικά με θέματα που αφορούν σε αμοιβές δικηγόρων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου προχώρησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Μαΐου.

Ο κ.Γόντικας μίλησε για παρανομίες και παρατυπίες στην διαδικασία που ακολούθησε η περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου και προσωπικά ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης αναφορικά με την υπεράσπισή του σε δικαστική διαμάχη με Μέσα Ενημέρωσης της Πελοποννήσου.

Επεσήμανε πως επειδή η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν είναι η νόμιμη, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας δεν καταβάλλουν τις αμοιβές στους δύο δικηγόρους, οι οποίοι πλέον έχουν προσφύγει με τη σειρά τους στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας τις αμοιβές που τους οφείλει ο κ.Τατούλης για υπόθεση, που όπως την χαρακτήρισε ο κ.Γόντικας δεν έχει σχέση με τα συμφέροντα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ούτε ήταν έκτακτη.

Το συνολικό ποσό που διεκδικούν οι δικηγόροι είναι 24.800 ευρώ. Ο κ.Γόντικας πριν δεχθεί ερωτήσεις επεσήμανε πως και το συγκεκριμένο θέμα αποδεικνύει πως ο κ. Τατούλης έχει πάρει ολισθηρό κατήφορο και όλα όσα γίνονται αφορούν σε απόπειρες εκβιασμού και χειραγώγησης ΜΜΕ.

Ο κ. Γόντικας στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν τόσο το εν λόγω θέμα, όσο και το Φράγμα του Ασωπού, τα πυρηνελαιουργεία Μελιγαλά αλλά και το συνέδριο του Economist στο Λουτράκι.

Δείτε στο βίντεο την εισήγηση του κ. Γόντικα στη συνέντευξη τύπου.