Καταγγελτική ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας για παραγκώνησή του

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 11:18

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας με αφορμή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, σχετικά με δωρεά  ιατρικού μηχανήματος από το ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στην οποία παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου , ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ , ο Διοικητής του Νοσοκομείου & ο Βουλευτής της ΝΔ του Νομού.

Για άλλη μία φορά (όπως κατ΄ επανάληψη έχει προηγηθεί στο παρελθόν – Απρίλιο 2014 , Ιούνιο 2017 & Μάιο 2019) συγκεντρώθηκαν & συζήτησαν τα προβλήματα & τις ελλείψεις στο χώρο της Υγείας ξεχνώντας προφανώς (!!!) να ακούσουν την άποψη των καθ΄ όλα αρμοδίων Λειτουργών της Υγείας & του Ιατρικού Συλλόγου που αποτελεί βάση νόμου το θεσμικό συνομιλητή.

Θα το επαναλάβουμε για άλλη μία φορά , στο όνομα της θεσμικής λειτουργίας έχουν χύσει μελάνι πολλοί κονδυλοφόροι , αυτό όμως οφείλει να αποδεικνύεται στην πράξη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ψυχογυιός Βασίλειος                         Αναγνωστάκος Θεοχάρης

Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης                   Ιατρός Πνευμονολόγος