Κατερίνα Στικούδη: Της καρδιάς το κλειδί – Πρώτη μετάδοση

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 08:44

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ «ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ»

Μουσική – Στίχοι: Βαγγέλης “Dj Rico” Σερίφης / Μαρία ΜακρήΑκόμα μια αποκλειστικότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5…
παίζει δυνατά από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου!

Μείνετε συντονισμένοι στον… Σταθμό της Πόλης!

Κατερίνα Στικούδη – «Της Καρδιάς Το Κλειδί»

Λίγο πριν την κυκλοφορία του 5ου ολοκληρωμένου της album με τίτλο “GRANDE” από τη Minos EMI, a Universal Music Company, η Κατερίνα Στικούδη κάνει στροφή στα… 80s, μέσα από το ολοκαίνουργιο disco single της «Της Καρδιάς Το Κλειδί».

Η πιο εκρηκτική περσόνα της pop στην Ελλάδα δεν επαναπαύεται λεπτό, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 πέντε άκρως επιτυχημένα βίντεο κλιπ, με κάθε ένα από τα οποία να παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική -αλλά πάντα εντυπωσιακή- εικόνα της. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο επερχόμενο βίντεο κλιπ του «Της Καρδιάς Το Κλειδί», στο οποίο η Κατερίνα Στικούδη υποδύεται μια pop diva της δεκαετίας του 1980, άρτια εναρμονισμένη στη μόδα και την αισθητική εκείνης της εποχής.

Το single θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, ενώ την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει και το βίντεο κλιπ στο επίσημο YouTube channel της Κατερίνας στο YouTube, σε σκηνοθεσία του Danny Ntarlas.

“Της Καρδιάς Το Κλειδί”
Κατερίνα Στικούδη

Μουσική & Στίχοι: Βαγγέλης “Dj Rico” Σερίφης, Μαρία Μακρή

Σε πρώτη μετάδοση από την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα & Κύπρο από τη Minos EMI, a Universal Music Company

#KaterinaStikoudi #TisKardiasToKleidi

Συντονιστείτε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5