Κατεστραμμένοι δρόμοι και προβλήματα από την κακοκαιρία στο Μαυρίκι (ph)

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019 20:33

Στα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία στο Μαυρίκι αναφέρεται ο Πρόεδρος του χωριού Κώστας Παπαϊωάννου, ο οποίος έστειλε και τις φωτογραφίες που βλέπετε.

Ο κ.Παπαϊωάννου αναφέρει μεταξύ άλλων πως “στο προσκήνιο πάλι αγροτικός δρόμος στο χωριό Μαυρίκι και συγκεκριμένα στον κάμπο του χωριού”. Επισημαίνει πως ο δρόμος είναι σε άθλια κατάσταση και οι κάτοικοι δεν έχουν καμία πρόσβαση για να πάνε στα καλύβια και στις αποθήκες τους, στις οποίες έχουν αγροτικά προϊόντα για τη λαϊκή, ενώ δεν μπορούν να πάνε να κόψουν καυσόξυλα.Τονίζει πως δεν υπάρχει καμία πρόσβαση από κανέναν αγροτικό δρόμο, αφού όλοι είναι σε κακή κατάσταση ενώ σημειώνει πως μόνο ταξίματα έχουν όλα αυτά τα χρόνια και έργο κανένα.

“Μόνο προχειρότητες” δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ακόμα αναφέρεται και στον επαρχιακό δρόμο Γαρέας-Μαυρίκι, λέγοντας πως και αυτός ο δρόμος έχει μείνει στα ταξίματα από το 2016 ενώ υπάρχουν κρεμασμένες μπάρες, μπαζωμένα γεφύρια, ο ασφαλτόδρομος μονής κατεύθυνσης έχει κοπεί, δεν υπάρχουν χαντάκια.

Και καταλήγει ο κ.Παπαϊωάννου “μόνο αν θρηνήσουμε θύματα θα βρεθεί ενδιαφέρον”.

Να σημειώσουμε πως τόσο ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας με τους οποίους επικοινωνήσαμε για τα θέματα που θέτει ο κ.Παπαϊωάννου μας είπαν μόνο πως η κακοκαιρία έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα, προσπαθούν να παρέμβουν όπου μπορούν και επεσήμαναν πως οι ανάγκες ιεραρχούνται. Δεν θέλησαν πάντως να κάνουν κάποια συγκεκριμένη αναφορά στα προβλήματα που αναφέρει ο κ.Παπαϊωάννου.

Δείτε τις φωτογραφίες του Προέδρου κ.Παπαϊωάννου.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Mittwoch, 6. Februar 2019