Κατσαφάνας: “Δεν συντρέχει κανένας λόγος παραίτησης” – Τσιαμούλος: “Είναι αναξιόπιστοι, έχει γίνει αυθαίρετη πράξη” (ήχος)

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 12:16

Για την ένταση που προκλήθηκε στην τελευταία συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης σχετικά με την παρουσία του στο ΠεΣυ (σε συζήτηση για ανεμογεννήτριες στα Βούρβουρα) και για την παραίτηση του από την θέση του Αντιδημάρχου – που ζήτησε ο κ.Τσιαμούλος – μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο κ. Κώστας Κατσαφάνας.

Ο κ.Κατσαφάνας – μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο -ανέφερε για ακόμα μια φορά, πως δεν έγινε κάτι αξιοπερίεργο – με την παρουσία του στο ΠεΣυ- και έτσι δεν συντρέχει κανένας λόγος παραίτησης του. Παράλληλα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην διαδικασία υποβολής αιτήσεων για εγκατάσταση ανεμογεννητριών – που έχει μετατραπεί σε μια fast track διαδικασία – και στο εάν οι ενστάσεις και οι αντιρρήσεις που εκφράζουν πολίτες και θεσμικοί φορείς, μπορούν να εισακουστούν.Ακούστε τα όσα είπε:

Κατά την διάρκεια της εκπομπής ο κ.Τσιαμούλος προχώρησε σε τηλεφωνική παρέμβαση, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: “Εγώ δεν έχω κάτι με τον κ.Κατσαφάνα αλλά κατέθεσα τα στοιχεία. Ξεβρακώθηκε χτες η Δημοτική Αρχή και απαντήσεις ακόμα δεν έχουμε πάρει”, ενώ έκανε λόγο για έναν πολιτικό γάμο – προεκλογική συμφωνία μεταξύ Δημάρχου και Κατσαφάνα – που όπως είπε-  επιβεβαιώθηκε καθυστερημένα για να μην φανεί.

“Είναι αναξιόπιστοι πια, έχουμε κατάχρηση εξουσίας”, τόνισε στην συνέχεια, ενώ μίλησε για έρμαια παρατάξεων και καρεκλοκένταυρους, υπογραμμίζοντας, πως δεν περίμενε να παραιτηθεί τελικά ο κ.Κατσαφάνας, λέγοντας πως για να το κάνει κάποιος “πρέπει να έχει ήθος και πολιτικό θάρρος”.

Τέλος δήλωσε: “Αποφάσισα να μην προχωρήσω σε καμία διαδικασία και να τους αφήσω να γελοιοποιηθούν κι άλλο. Για να το κάνω αυτό η απόφαση μπορεί, να θέλει για να βγει και τέσσερα χρόνια. Αυτοί σε δυόμιση χρόνια, θα πάνε σπίτι τους. Εγώ θα τους ρωτάω σε κάθε συμβούλιο. Έχει γίνει αυθαίρετη πράξη”.

Ακούστε τα όσα είπε: