Το ΚΔΑΠ του δήμου Β. Κυνουρίας επισκέφτηκε το ΕΠΑΛ Άστρους

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 14:09

Στο Άστρος σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 το ΕΠΑΛ Άστρους επισκέφτηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, λόγω της Παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, που είναι κάθε 3η του Δεκέμβρη, από το 1992.

Η Γενική συνέλευση του Ο.Η.Ε μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι «κάθε χρόνο η μέρα αυτή δίνει ακόμα μια ευκαιρία στην κοινωνία να εστιάσει την προσοχή της στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους και υλοποιώντας μεταρρυθμίσεις που θα αναπτύξουν νέες προοπτικές για την κοινωνική τους ενσωμάτωση».Το προσωπικό, τα μέλη και οι άνθρωποι της ομάδας του ΚΔΑΠ μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και όλοι μαζί τραγουδήσαμε ρεμπέτικα τραγούδια. Πιστεύουμε ότι στα παιδιά του ΚΔΑΠ χρωστάμε πολλά, γιατί το χαμόγελό τους μας γέμισε αισιοδοξία και δύναμη για τη σημερινή εποχή της Κρίσης.

Οι μαθητές και οι καθηγητές του ΕΠΑΛ Άστρους υπόσχονται να συνεργαστούν σε σχολικές γιορτές με τα παιδιά του ΚΔΑΠ Άστρους και να δημιουργήσουν από κοινού ακόμα περισσότερες δραστηριότητες.