Και δεύτερο θετικό κρούσμα covid στη ΔΕΥΑΤ μετά από νέα rapid test (video)

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020 14:31

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, μίλησε στην κάμερα του Δημοτικού Ραδιοφώνου για τα νέα Rapid test που πραγματοποιήθηκαν στο προσωπικό της ΔΕΥΑ Τρίπολης την Τρίτη 1/12/2020, αναφέροντας ότι εντοπίστηκε και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο της Επιχείρησης.

O κ. Τζιούμης ανέφερε:Είχαμε ένα κρούσμα στη Δ.Ε.Υ.Α.Τ και έτσι ο Δήμος μας για προληπτικούς λόγους έκλεισε τα γραφεία της για μια εβδομάδα.

Το πρωί της Τρίτης, προχωρήσαμε σε προληπτικούς ελέγχους  όλου του προσωπικού της ΔΕΥΑΤ και οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι μόνο ένα κρούσμα έχει βρεθεί θετικό, το οποίο όμως δε σχετίζεται με το κρούσμα που προϋπήρχε στην επιχείρηση, διότι βρίσκονταν  σε διαφορετικούς χώρους.

Παράλληλα γίνονται τεστ κορωνοϊού και στις υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης, στα πλαίσια  ελέγχου που έγιναν και την προηγούμενη εβδομάδα.

Πρέπει, ο καθένας από εμάς, να λαμβάνει τα ατομικά μέτρα προστασίας. Κρίνεται απαραίτητο διότι βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη καμπή της πανδημίας.

Έως τώρα ο νομός μας και ο Δήμος μας δεν έχει ιδιαίτερο αριθμό κρουσμάτων. Οι πληροφορίες όμως που έχω, βεβαιώνουν την ύπαρξη νέων κρουσμάτων στο Δήμο μας.

Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα προφύλαξης.

Παρατηρώ ότι, παρόλο που έχουμε lockdown αρκετοί είναι οι συμπολίτες μας που κυκλοφορούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας και θα έλεγα ότι δεν τηρούν και τόσο τα μέτρα”.