Και εις ανώτερα!

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 14:01

Η αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στον “Επικοινωνία 94” του Ηρακλείου Αττικής ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο ΕΠΑΛ με γενικό βαθμό “Άριστα” 19,4.

Η Μαίρη Αρώνη έκλεισε ακόμα έναν κύκλο επιτυγχάνοντας τον στόχο της και είναι έτοιμη πλέον να γράψει το επόμενο κεφάλαιο στην ζωή της, μιας που η ίδια ούσα ανήσυχο πνεύμα δεν σταματά ποτέ να αναζητά νέους δρόμους και να εξελίσσεται.Εμείς θα θέλαμε να της ευχηθούμε καλή συνέχεια στις εξετάσεις – καθώς ολοκληρώνει την ερχόμενη Δευτέρα την διαδικασία των πανελληνίων.

Θεωρούμε βέβαιη την επιτυχία και της ευχόμαστε προκαταβολικά καλή αρχή στο νέο της ξεκίνημα. Να παραμείνει δραστήρια και δημιουργική και να επιτύχει όλους της τους στόχους.

Ευχόμαστε ολόψυχα να «χτίσει» μια ανοδική και γεμάτη επιτυχίες πορεία!

——————————————————————————————————

*Την Μαίρη Αρώνη την γνωρίσαμε μέσα από την Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την συνεργασία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς αποτελεί “παράδειγμα προς μίμηση”, μιας που δεν σταματά ποτέ να κυνηγά τα όνειρα της και να θέτει νέους – ακόμα υψηλότερους – στόχους. Και εις ανώτερα!

Η ομάδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης